fata autism

Imaginea care a înduioșat internetul: O fată cu autism, singură de ziua ei

O fată care suferă de autism și-a invitat prietenii la aniversarea de ziua ei, dar nimeni n-a venit. Verişoara sa a postat o imagine pe Facebook, iar imaginea a devenit virală pe internet.

Hallee Sorenson, o tânără în vârstă de 18 ani din statul american Maine, a avut parte de o întâmplare tristă. Însă, din fericire, ceea ce părea un dezastru s-a transformat într-o victorie de care îşi va aminti toată viaţa.

Tânăra suferă de autism, iar în iulie anul trecut și-a invitat prietenii la o petrecere de ziua ei, însă nimeni nu și-a făcut apariția, iar tânăra a rămas singură în restaurant, privind cu ochii în lacrimi spre tortul care stătea neatins pe masă, relatează Daily Mail.



La aproape 12 luni de la acest episod, fotografia cu fata stând singură şi tristă, cu tortul pe masă, a emoţionat o lume întreagă, devenind virală pe internet. Verişoara tinerei, Rebecca Lyn, a postat poza pe Facebook, în speranţa că anul acesta, la aniversarea care se apropie, Hallee nu va avea parte din nou de aceeaşi întâmplare.

Rebecca s-a implicat şi a răspândit povestea ei pe Facebook, rugându-i pe internauţi să-i trimită tinerei care suferă de autism felicitări care să o facă să simtă că are o aniversare incredibilă.
"Este o persoană care se întâmplă să sufere de autism. Nu a lăsat niciodată ca acest lucru să o definească pe ea ca persoană", a scris Rebecca pe Facebook. Mesajul ei a fost distribuit de peste 130.000 de persoane

"Hallee a stat neliniştită pe scaun la petrecerea ei, aşteptându-şi prietenii să sosească şi să se distreze... dar prietenii nu au venit niciodată. Nici măcar unul. Dsr puteţi să faceţi această zi de naştere incredibilă! Aş vrea să-i invadaţi adresa de mail cu felicitări, din toată lumea! Hal se bucură să primească mailuri - acesta ar fi cel mai frumos cadou pe care l-ar cere", a mai scris Rebecca Lyn.

Ea a adăugat că reacţia oamenilor care nu o cunosc nu i-ar întări încrederea în sine doar fetei, ci şi mamei sale: "Dacă puteţi să rupeţi câteva minute din timpul vostru şi să-i trimiteţi o felicitare virtuală, v-aş fi recunoscătoare pentru totdeauna.

Ar însemna enorm pentru mama ei, pentru care, vă daţi seama, e sfâşietor să-şi vadă copilul plângând de ziua lui."

Hallee se poate aştepta acum la un aflux imens de mesaje, mulţi internauţi întrebând la ce ce adresă pot trimite mici daruri, precum bijuterii sau tricouri, scrie Daily Mail. Rebecca a instat însă că nişte mesaje simple sunt suficiente pentru a o face fericită pe verişoara sa. Cel mai important lucru este ca această "frumoasă tânără", scrie ea, să aibă un zâmbet pe chip când va veni ziua ei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod