fitness regim dieta

E dependentă de fitness, dar mănâncă gogoşi şi prăjituri. Şi arată senzaţional!

Laura Baker se declară dependentă de fitness, dar are o slăbiciune pentru gogoşi şi prăjituri. Deşi mănâncă zilnic dulciuri, ea arată senzaţional.

Are 28 de ani, este antrenoare de fitness şi se îndoapă zilnic cu gogoşi şi prăjituri. Cu toate acestea, Laura Baker are o siluetă de invidiat, deşi nu renunţă la dulciuri. Cum reuşeşte?

Deşi cele mai multe femei sunt convinse că pentru a avea o siluetă perfectă trebuie să se înfometeze sau să mănânce numai legume și fructe, tânăra din localitatea Bath demonstrează că această concepţie nu este universal valabilă. Ea a renunţat la o dietă strictă şi îşi permite să mănânce dulciuri dacă face zilnic exerciţii fizice.

În urmă cu trei ani, Laura a renunţat la slujba de manager de birou pentru cea de antrenoare de fitness, iar acum are 10.000 de urmăritori pe Instagram, interesaţi de dieta ei plină de zahăr.

Blogul tinerei, GirlGainz, nu seamănă cu nimic din ceea ce te-ai aştepta de la o tânără care are o siluetă filiformă, foarte bine lucrată. Laura spune că blogul, care se concentrează pe nutriţie, slăbit şi creşterea masei musculare la femei, îi poate ajuta pe cei pasionaţi de fitness să aibă un corp frumos fără să renunţe la lucrurile plăcute din viaţa lor.
Reţeta sa de gogoşi cu cremă include 6 grame de proteine şi doar 65 de calorii, scrie Daily Mail.

fitness, siluet?

"Favoritele mele sunt Nutella şi pizza. Am o slăbiciune imensă pentru dulciuri, de aceea am creat blogul, pentru a arăta că dacă ai puţină creativitate poţi potrivi alimentele preferate cu dieta ta"
, a spus Laura.

"Hrana există ca să ne bucurăm de ea. Nu cred în dietele extreme sau în cele rapide, pentru că nu sunt realiste. Ca să menţii convingerea şi consistenţa unei diete trebuie ca aceasta să se adapteze la stilul tău de viaţă, nu invers", a explicat tânăra.

Laura, care cântăreşte numai 60 de kilograme, susţine că poate ajuta pe oricine să slăbească şi să se menţină în formă.

La doar opt luni după ce şi-a părăsit slujba, ea are 10.000 de admiratori şi lucreză full-time ca expert în dietă şi fitness.

gogo?i diet? dulciuri pr?jituri

"Înainte de a lua în serios dieta, aveam 71 de kilograme şi eram oricum într-o formă bună, aşa că m-am gândit că n-are rost să mânânc tot felul de chestii plictisitoare, precum peşte sau broccoli. Apoi am început să mă educ singură şi să învăţ cum să prepar toate alimentele delicioase care îmi plac dar să-mi păstrez şi silueta", a povestit ea. "Eu sunt dovada că poţi să mănânci prăjituri!", a adăugat tânăra.

Laura a mai spus că acum nu mai are restricţii în alimentaţie, dar îşi monitorizează aportul de calorii, urmărind creşterea nivelului de proteine, carbohidraţi, grăsimi şi fibre pe care le consumă zilnic.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod