SMART SHOPPING inspirat de Ariel și Lenor

Experții în îngrijirea hainelor, Ariel și Lenor, fac echipă cu Dana Rogoz, Ana Morodan și Alina Ceușan, pentru a-ți prezenta împreună câteva dintre cele mai ingenioase trucuri de smart shopping. Mai mult, Ariel și Lenor ți-au pregătit o propunere care va duce experiența ta de shopping online la nivelul următor.

Preferi să-ți schimbi garderoba în fiecare sezon sau să colecționezi piese clasice care nu ies niciodată din tendințe. Ți s-a întâmplat să pleci la cumpărături în căutarea unei cămăși albe și te întorci acasă cu o rochie de plajă care îți venea atât de bine încât a trebuit să o cumperi. Ești norocoasa care găseste super oferte întâmplător sau ai în telefon aplicațiile magazinelor preferate și ești prima care află de reduceri.
Metodele de shopping pot fi la fel de diferite și variate precum stilurile vestimentare, dar indiferent de stilul tău, câteva trucuri de smart shopping îți vor asigura o garderobă de care să fii întotdeauna mulțumită.  

Pentru că startul sezonului de reduceri este unul dintre momentele preferate ale oricărei femei cu o garderobă de pus la punct înainte să înceapă sezonul vacanțelor, Ariel și Lenor ți-au pregătit o experiență de smart shopping online. Cumpărând Ariel și Lenor în valoare de 50 de lei din supermarketul Mega Image pe eMag.ro, primești automat un voucher în valoare de 50 de lei pentru cumpărături pe FashionDays.ro*. Astfel, cu câteva click-uri, primești la tine acasă cea mai bună îngrijire pentru ca hainele tale să arate ca noi mai mult timp, și un voucher pentru a adăuga noi piese în garderoba ta.


În plus, am stat de vorbă cu trei reprezentante ale stilului ultrafeminin: Dana Rogoz, Ana Morodan și Alina Ceușan, și am aflat trucurile lor de smart shopping!

Dana Rogoz: „Pentru mine smart shopping înseamnă să stau cu ochii pe cele mai bune oferte și să nu mă îndrăgostesc prea tare de primul lucru pe care îl văd. Practic, răbdarea la cumpărături este unul dintre cele mai importante atuuri pe care le poți avea și recunosc că nu e la îndemână, mai ales dacă ești pasionată de modă și îți place să te îmbraci în tendințe.

Ana Morodan: “Astăzi mă concentrez pe găsirea acelor articole vestimentare care nu sunt exagerat de scumpe, dar care pot în timp să devină genul clasic, mereu la modă.
Pentru a găsi haine de calitate fără să ai nevoie de un buget imens îți trebuie doar antrenament. Și apoi, o îngrijire corespunzătoare
.”        

Alina Ceușan: „Dacă mă duc la mall mi-e foarte greu să mă limitez la lista de lucruri de care am nevoie, de aceea prefer să fac shopping online, însă nici online nu-i atât de simplu. Strategia mea când intru într-un magazin online este să selectez de la început strict articolele și culorile pe care le caut. Dacă trebuie să îmi cumpăr o fustă neagră, voi selecta pe site doar categoria fuste, eventual și lungimea daca e disponibilă în criteriile de selecție, culoarea și atât. Astfel salvez mult timp și ma încadrez în bugetul pe care mi l-am propus.”

Smart shopping cu Ariel și Lenor: Întră în supermarketul Mega Image pe eMag.ro, cumpără Ariel și Lenor online în valoare de 50 de lei și primești un voucher de 50 de lei pentru cumpărături pe FashionDays.ro.
Click aici: http://bit.ly/1rfV9fA-ariel
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod