Dieta "la mare"

Luni Mic-dejun - alege intre:
  • 150 ml iaurt degresat cu 2 linguri de cereale si un fruct de sezon;
  • 200 ml lapte cu 5 biscuiti integrali;
  • cappucino cu 2 briose;
  • ceai de fructe cu 4 felii de paine integrala cu putina marmelada;
  • 200 ml frappe din 150 ml lapte si fructe.

Pranz:
  • salata de castraveti si somon (100 gr.), cu un sos din ulei de masline presat la rece, putin piper, iaurt natural si ceapa verde.
  • 30 gr. paine integrala;
  • 2 prune.

Cina:
  • 2 frigarui de peste (poate si rac) si ardei la gratar, cu salata verde cu ceapa, condimentate cu o lingura de ulei de masline si zeama de lamaie;
  • 3 cupe de inghetata de fructe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod