Dieta "la mare"

Sfaturi utile Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori cum ai putea sa-ti mentii silueta in timpul vacantei chiar daca este cel mai frumos moment din an pe care ti-l petreci cum vrei. Ne-am documentat pentru tine si iti oferim un meniu usor, numai bun de tinut in vacanta petrecuta la mare!

Vara, cand esti la mare si zilele toride iti taie apetitul, iar corpul simte nevoia de mancaruri usoare care sa-ti dea energie fara a ingreuna digestia, intrebarile referitoare la alimentatie sunt clasice: este mai bine sa iei un pranz care sa contina doar o salata de legume sau este de ajuns sa mananci o inghetata de fructe care sa te racoreasca?

Dieta "la mare" pe care ti-o propunem este o invitatie la consumul de fructe si legume care garanteaza organismului un aport constant de vitamine, apa si minerale necesare pentru a combate starile de somnolenta, lipsa de energie, dar si pentru a hidrata si a proteja pielea expusa la soare.


Ca indicatie generala, ai unda verde la peste, mai ales daca obisnuiesti sa-ti petreci noptile prin cluburile de la malul marii - iti asigura doza de energie nocturna de care ai nevoie. Daca ti se face foame in timpul zilei, consuma fructe de sezon, iaurt degresat sau un pahar cu lapte rece.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod