Abdomen plat, la orice varsta

Mai jos iti prezentam un set de exercitii pentru abdomen, prezentate de fitnessmagazine.com, pe care le poti face indiferent de varsta, singura diferenta fiind intensitatea cu care vrei sa le lucrezi.

Exercitiul 1


Stai intinsa pe saltea cu fata in sus, genunchii indoiti la 90 de grade, picioarele ridicate, gambele paralele cu solul.
Pune-ti mainile la ceafa, coatele in afara si ghemuieste-te, ridicand umerii de pe salteaua de fitness.
Intinde picioarele si incruciseaza-le, in acelasi timp ridicand si mainile deasupra capului.
In aceasta pozitie, incruciseaza picioarele de opt ori. Revin-o la pozitia de start.

Exercitiul 2


Stai cu fata in sus pe salteau de fitness, talpile pe podea la o distanta egala cu cea a soldurilor, bratele pe langa corp.
Intinde piciorul drept inainte, indreptat spre tavan, incoardeaza abdomenul si sustinandu-te intr-un singur picior ridica fundul de pe podea, astfel incat sa se formeze o linie dreapta de la genunchiul stang pana la umar.
Ridica mainile drepte deasupra umerilor. Fa opt cercuri mici in aer cu piciorul, in sensul acelor de ceasornic si invers. Repeta si cu celalalt picior.

Exercitiul 3


Stai cu picioarele usor departate, mainile deasupra capului, palmele indreptate spre interior.
Paseste inainte cu piciorul stang, genunchiul indoit la 90 de grade, pastreaza celalalt picior drept si apleaca-te de la nivelul coapselor, coborand in acelasi timp mainile pe langa corp.
Retrage-ti piciorul stang pentru a sta dreapta, apoi lanseaza inainte piciorul drept si ridica mainile deasupra capului. Repeta de 15 ori, apoi schimba piciorul.

Exercitiul 4


Stai cu picioarele usor departate.
Paseste cu piciorul drept inapoi si la stanga piciorului stang, indoind ambii genunchi la 90 de grade, in timp ce ridici bratele deasupra capului, cu palmele orientate spre interior.
Indreapta piciorul stang, in timp ce iti tragi piciorul drept spre dreapta si cobori bratele la nivelul umerilor.
Repeta de 12 ori pentru fiecare picior.

Exercitiul 5


Stai cu picioarele mult departate, talpile indreptate spre exterior la 45 de grade.
Indoaie genunchii si adu bratele in dreptul abdomenului, cu palmele indreptate una spre cealalalta, coatele usor indoite.
Ridica piciorul drept in timp ce il indrepti pe celalalt, plaseaza talpa dreapta pe lateralul genunchiului stang in timp ce ridici bratele deasupra capului.
Repeta de 15 ori, schimband piciorul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol de Georgiana Dorobantu

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Amy pe 14 Iul 2010, 13:56
    Pentru Denisa

    Draga mea Denisa..tu faci sport..dar nu mananci adecvat dieta inseamna sport+mancare sanatoasa. Tu sari peste mese si nu mananci ce trebuie. Ii dai organismului numai calorii goale,vitamine mai putin si de aceea nu se vad rezultatele. Mai informeaza-te cu privire la alimentatie si nu uita ca trebuie sa ai obligatoriu cel putin 3 mese pe zi..iar la 6 maxim 7 sa ai ultima masa..si mananca la ore fixe.Bafta!

    1
    1

  • marciika pe 30 Mai 2010, 17:26
    fffffffff abdomen plat - vis

    si eu de mult timp ma imaginez cu un abdomen plat, dar park nu reusesc....stiu ca rezulatatele se vad cu incetu....fac jogging, ku bicikleta si plus la asta si exercitii abdominale, dar park nu vad rezultatul dorit....dor observ cum se intareste burta....

    2
    0

  • Anonimus pe 23 Ian 2010, 21:10
    Draga vreau sa am un abdomen plat de tot

    degeaba fugi 1 ora 2 pe zi daca mananci chipsuri seminte senwichiuri..ca nu isi face efectul nu fugi atat de mult e destul si 20 de min pe seara. Apoi dute acasa si fa 3 serii de abdomene a cate 25 de repetari cu mainile incrucisate pe piept si in 2 sapt. daca respecti un program anume propus de tine insuti vei avea rezultate vizibile.

    4
    1

  • denisa pe 21 Nov 2009, 15:24
    vreau sa am un abdomen plat plat de tot

    vreau sa am un abdomen plat si numai nu reusesc sal am asa cum vreau ... alerg pe dig in fiecare seara cate o jumate de ora sau o ora maxim ... mananc doar de odata pe zi un mar..un chips,mananc niste seminte eventual..sau un sadwich... beau apa plata ...si nu inteleg de ce nu pot avea un abdomen perfect plat.. ce ma sfauiti sa mananc...sa beau ...sa fac .. ? astept raspunsul dvs..pe adresa mea de email

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod