Colesterol

Oțetul de mere - Ce beneficii are pentru sănătate

Oțetul de mere - Ce beneficii are pentru sănătate

De la slăbit până la controlul glicemiei, oțetul de mere este promovat drept un remediu eficient pentru o varietate de afecțiuni. Află ce beneficii vei avea dacă îl incluzi în meniul tău.
Ce e bine să mâncăm şi ce nu? Cum se schimbă sfaturile nutriţioniştilor în timp

Ce e bine să mâncăm şi ce nu? Cum se schimbă sfaturile nutriţioniştilor în timp

A devenit un obicei ca unii oameni de ştiinţă să emită o teorie privind un aliment sănătos pentru ca după o perioadă alţii să afirme contrariul. În timp, unele alimente au trecut de la a fi recomandate la a fi extrem de nocive pentru organism.
Oul, benefic sau dăunător pentru organism?

Oul, benefic sau dăunător pentru organism?

Odinioară "demonizate" pentru că ar fi fost rele pentru inimă, ouăle şi-au recâştigat titlul de aliment sănătos în ultimii ani, pe măsură ce studii au stabilit că nu numai că sunt bune pentru muşchiul cardiac, ci şi pentru pierderea kilogramelor în plus.
Dr. Oz: 5 cei mai periculoşi factori de risc care-ţi distrug creierul

Dr. Oz: 5 cei mai periculoşi factori de risc care-ţi distrug creierul

Dacă vrei să eviţi tulburările de memorie care pot să apară odată cu înaintarea în vârstă trebuie să te fereşti de câţiva factori de risc care îmbătrânesc prematur creierul. Află de la Dr. Oz care sunt acesşti factori pentru a-ţi proteja creierul!
Berea creşte nivelul colesterolului bun

Berea creşte nivelul colesterolului bun

Consumul moderat de bere este recomandat de specialiştii din lumea întreagă pentru conţinutul său bogat în nutrienţi care ajută în diverse probleme. Află în ce situaţii te ajută consumul moderat de bere!
Cum pot să slăbesc chiar dacă mănânc mult? Wakame!

Cum pot să slăbesc chiar dacă mănânc mult? Wakame!

Concentrat pur, obţinut din alga WAKAME, cunoscută pentru efectele sale deosebite de slăbire. Această algă marină cu o aromă delicată si efect anti-foame, este folosită de cei din Orientul Îndepărtat din timpuri străvechi, fiind o adevărată comoară degresantă, care înveleşte...
Ouăle: 9 lucruri pe care le ştiai mai puţin

Ouăle: 9 lucruri pe care le ştiai mai puţin

Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, ouăle se vor afla pe mesele fiecăruia. Cum le alegi pe cele sănătoase, cum să le păstrezi pentru a nu se altera, în ce combinaţii nu fac rău şi cât de multe putem să mâncăm de Paşte?
Anghinarea scade colesterolul

Anghinarea scade colesterolul

Dacă ai colesterolul mărit, poţi să apelezi la o soluţie care s-a dovedit a fi foarte eficientă: tinctura sau ceaiul de anghinare. Foarte multe cercetări scot la iveală proprietatea anghinarei de a reduce nivelul colesterolului "rău".
5 alimente care au grijă de inima ta

5 alimente care au grijă de inima ta

Bolile de inimă sunt tot mai răspândite dacă ne uităm peste cele mai recente statistici care arată că 50% din totalul deceselor din Europa sunt provocate de diverse probleme cardiovasculare. Află alimentele care au rolul de a-ţi proteja inima de boală!
5 beneficii ale consumului de grâu

5 beneficii ale consumului de grâu

Persoanele care consumă în mod regulat seminţe de cereale integrale, printre care se numără şi grâul au un risc mai mic de a face boli de inimă, diabet sau de a suferi de obezitate, arată rezultatele mai multor studii.
6 soluţii eficiente care scad colesterolul

6 soluţii eficiente care scad colesterolul

După mesele îmbelşugate de Sărbători se impun câteva măsuri simple pe care le poţi aplica pentru a ajuta la scăderea colesterolului în sânge. Dacă ai sărit puţin peste indicaţiile medicului, iată cum te poţi redresa!
Ţelina scade colesterolul

Ţelina scade colesterolul

Ţelina este folosită în special pentru condimentarea mâncărurilor, însă are şi numeroase calităţi medicinale. De sute de ani, ţelina a fost folosită în tratarea hipertensiunii arteriale, afecţiunilor reumatice, gutei şi asteniilor sexuale.
O treime din români au colesterolul ridicat

O treime din români au colesterolul ridicat

Dislipidemiile afectează tot mai mulţi tineri sub 30 de ani.
6 factori care-ţi îmbolnăvesc inima

6 factori care-ţi îmbolnăvesc inima

Renunţă la ei!
Programul care te învaţă cum să previi bolile de inimă

Programul care te învaţă cum să previi bolile de inimă

Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF), în parteneriat cu Zentiva demarează un program de educaţie medicală adresat pacienţilor din aproximativ 30 de oraşe ale ţării.
14 alimente care măresc colesterolul

14 alimente care măresc colesterolul

Învaţă să alegi sănătos!
Ciocolata neagră scade colesterolul rău

Ciocolata neagră scade colesterolul rău

Ştim că protejează inima, însă un studiu recent scoate în evidenţă beneficiile pe care le aduce diabeticilor.
5 motive pentru care trebuie să consumi mere zilnic

5 motive pentru care trebuie să consumi mere zilnic

Nutriţioniştii susţin că zicala "Un măr pe zi ţine doctorul la distanţă" este perfect adevarată. De ce? Iată doar 5 dintre motive.
6 analize pe care trebuie să le faci în toamna asta

6 analize pe care trebuie să le faci în toamna asta

Nu-ţi ignora sănătatea!
Ceapa roşie îţi protejează inima

Ceapa roşie îţi protejează inima

Ceapa roşie, desi mai puţin consumată decât ceapa albă, este mai sănătoasă, arată un studiu recent
Dietă a la "Flintstones"

Dietă a la "Flintstones"

Fără aer condiţionat, chimicale sau alte produse şi servicii fără de care noi, oamenii moderni, am crede că nu ne putem duce zilele, strămoşii noştri trăiau şi, pe deasupra, erau mult mai sănătoşi.
Pagina: