medic

Ce face un doctor după ce a operat 28 de ore fără pauză. Imaginea care a făcut înconjurul lumii

După un schimb de 28 de ore în care a făcut operaţie după operaţie, fără pauză, un chirurg a adormit pe unde a găsit un loc potrivit. Cineva a făcut această fotografie care a devenit virală pe internet.

Unele meserii sunt mai grele şi mai stresante decât altele, iar cea de chirurg se numără printre cele în care stresul şi oboseala sunt permanent la cote înalte.

Luo Heng, un medic chirurg din provincia chineză Anhui, ştie bine asta, pentru că a ieşit dintr-un schimb care a durat 28 de ore şi în care a operat continuu. Când a terminat serviciul, era atât de epuizat încât nu mai avea putere să meargă acasă, aşa că s-a întins pe un coridor al spitalului şi a adormit instantaneu, cu masca de operaţie pe gură.

Cineva l-a pozat şi a postat fotografia pe reţeaua chinezească de socializare Weibo, unde a devenit repede virală.

Tura lui Luo a început cu două operaţii pe care le-a făcut în cursul nopţii, apoi dimineaţa a continuat cu încă trei, care s-au prelungit până seara târziu.

doctor

Imaginile cu doctorul dormind în holul spitalului s-au răspândit pe internet, foarte multe persoane mulţumindu-i doctorului pentru munca şi dăruirea lui. "Un doctor nu înseamnă doar o carieră, ci şi o persoană", a scris cineva.

După ce a salvat atâtea vieţi, acest medic dedicat a meritat cu brio un somn bun.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geo pe 17 Apr 2017, 09:37
    Dr. Luo Heng

    Plecaciune adanca, DOMNULE DOCTOR!

    1
    0

  • cristi pe 16 Apr 2017, 22:38
    abureli!!!

    niste nemernici,nici nu se uita la tine pana nu le dai bani!!!

    1
    2

  • Bracon Ioan pe 16 Apr 2017, 21:18
    Munca

    Munca înnobilează omul, doctorul merită premiul nobil .

    1
    0

  • Lucian Hodoboc pe 16 Apr 2017, 11:40
    Oare?

    Nu cred că este legal pentru o profesie care necesită o atenţie foarte mare şi dexteritate minuţioasă să lucrezi mai mult de 12 ore în continuu. Creierul uman pur şi simplu oboseşte şi există riscul ca chirurgul să facă greşeli involuntare. De aceea pentru operaţiile care necesită o perioadă de timp mai lungă de 12 ore, se lucrează în echipe de chirurgi care se schimbă.

    2
    1

  • fox pe 16 Apr 2017, 07:45
    pasiunea

    Culmea este ca nu se vede a avea buzunarele umflate...!

    3
    2

  • maistor kokir pe 16 Apr 2017, 00:09
    nasoala treaba

    pt pacientii care sunt operati de astfel de medici care opereaza zeci de ore fara odihna ...

    6
    1

  • alexL pe 15 Apr 2017, 20:40
    28 de ore fără pauză

    Respect pentru acest om, oare medicii de la noi din tara citesc acest articol? caci s-au invatat doar la bani nu si la ajutorul pentru pacienti.

    4
    2

  • Sorin pe 15 Apr 2017, 19:40
    Fiecare meserie cu satisfactiile

    Fiecare meserie necesita investire de efort fizic sau psihic,abilitati,talent,entuziasm,vocatie,responsabilitate si riscuri. Tot ce intreprinzi la locul de munca este sa o faci cu placere,sa te reprezinte,simtind ca esti facut pentru asta si atunci oboseala o suporti mai usor.Fiecare meserie trebuie respectata,apreciata si rasplatita fara discriminare. La noi,cateva ocupatii sunt considerate istovitoare si foarte bine remunerate de sistem atat in planul salarial si al drepturilor cat si al varstei de pensionare si nu ma refer la mineri sau pompieri.

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod