În a doua zi de Paște, petreci românește la Uite cine dansează!

Luni, 17 aprilie, petrecem românește în cea de-a doua zi de Paște la Uite cine dansează!. A șaptea ediție a competiției vine cu foarte multe surprize și schimbări care îi vor ajuta pe concurenți să se cunoască mai bine și să lupte împreună. Va fi o ediție specială, cu noi provocări, mult umor, emoție, dansuri inedite și două probe explozive.
Pentru prima probă din show, cele șase perechi nu vor fi rivale, ci vor fi nevoite să facă muncă de echipă și vor dansa folclor moldovenesc, folclor oltenesc și folclor transilvănean. Câte două cupluri vor dansa împreună, însă pe parcursul melodiei, coregrafii se vor retrage, iar vedetele vor continua dansul împreună, făcând tot posibilul să se sincronizeze perfect. La finalul fiecărui dans, juriul va comenta reprezentațiile concurenților și va da note.

Spectacolul va continua cu cea de-a doua probă, în care vom urmări șase dansuri realizate pe unele dintre cele mai cunoscute melodii românești ale tuturor timpurilor, printre care Ani de liceu, Uite așa aș vrea să mor sau Dragostea din tei.
Luni vom aplauda coregrafii fascinante de salsa, disco, quickstep, gipsy style și vom vedea cum vor reuși perechile rămase în competiție să aducă sărbătoarea pe ringul de dans și să impresioneze juriul, care va nota fiecare reprezentație.

La începutul acestei probe, se va da START VOT, iar telespectatorii își pot vota, la fel ca în fiecare ediție, perechea preferată. La clasamentul final al serii, bazat pe votul publicului și notele juriului, se va adăuga și punctajul de la prima probă și astfel vom afla ce echipă va părăsi competiția.

Cea de-a șaptea ediție Uite cine dansează! va aduce tradițiile românești pe scenă și ne va bucura cu un spectacol desăvârșit, plin de energie, culoare și momente extraordinare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod