Deserturi japoneze - design minimalist, experienta de neuitat

Desertul este cel mai savurat fel de mancare in mod incontestabil. Poate ciugulesti cate putin din aperitiv, mananci sau nu felul al doilea, dar cu siguranta nu vei trece peste desert. De aceea Zen Fusion a lansat provocarea de a crea cinci noi deserturi dintre care trei vor intra si in noul meniu: ciocolata home made cu boabe de soia prajite, alune de padure, togarashi, blueberry si vanilla ice cream; piersica gatita in compot si sake cu dulce de leche(dulcele de leche e cel gatit la sous vide timp de 15 ore la 85 grade), caju caramelizat si coacaze rosii; yuzu and lime cake - Tarta cu yuzu si zeama de lime pe baza de lapte condensat si frisca; mousse de capsuni cu crumble si caviar de cocos; inari (branza de soia dulce) umplut cu orez de sushi, crema de branza, fulgi de cocos, gem de merisoare, ciocolata alba.

Zen Fusion propune o experienta usor diferita,  in care pe langa bucataria fusion,  clientii se vor putea delecta si cu Choya Sake - Un sake produs in Japonia si imbuteliat în Germania.
Legea japoneza a bauturilor alcoolice defineste Sake-ul ca fiind o bautura din orez si apa utilizand tehnici de fermentare si filtrare specifice. Este un companion perfect pentru o cina cu sushi sau cu deserturi japoneze. Are o concentratie alcoolica mica, perfect pentru cei care vor sa cunoasca gustul acestei bauturi. Poate fi baut fierbinte, insa pentru neinitiati primele pahare trebuie să fie la temperatura camerei pentru a-i savura si intelege mai bine aroma.

Zen Fusion iti propune o combinatie usor diferita, dintre bucataria japoneza, cea peruana si o selectie impresionanta de peste 300 de sortimente de vinuri.
Atmosfera intima, primitoare si designul minimalist iti vor oferi o experienta de neuitat. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod