Soţul Adelinei Pestriţu a dat în judecată Ministerul de Finanţe! Cazul lui Virgil Şteblea a ajuns la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene!

Soţul Adelinei Pestriţu a dat în judecată Ministerul de Finanţe, în toamna trecută. Pe 25 septembrie 2019, la Tribunalul Bucureşti a fost înregistrat un dosar al cărui obiect este “reparare prejudicii erori judiciare”.
 Virgil Şteblea apare ca reclamant, iar Statul român prin Ministerul Finanţelor Publice apare ca pârât. Primul termen al procesului a fost fixat pe 29 octombrie 2019, când pronunţarea s-a amânat pentru 12 noiembrie 2019. 

“În temeiul disp. art.400 C. proc. civ., repune cauza pe rol pentru data de 26.11.2019, sala 201, ora 8,30, pentru când se vor cita părţile, în vederea discutării modalităţii de stabilire a competenţei de soluţionarea cauzei, în temeiul disp. art.131 alin.2 C.
proc. civ., în raport de cauza Statul Român – Ministerul Finanţelor Publice Cauza, C-397/19, aflată pe rolul Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12.11.2019”, a fost decizia judecătorilor.

Soţul Adelinei Pestriţu a dat în judecată Ministerul de Finanţe. Dosarul a fost suspendat în ţară

Litigiul a ajuns şi la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, astfel că, pe 10 decembrie, instanţa din România a decis suspendarea cazului până când organismul UE va da un verdict: “Suspendă judecata cauzei, în temeiul art.
413 alin. 1 pct. 11 Cod procedură civilă, până la soluţionarea definitivă a dosarului civil nr.C397-2019 aflat pe rolul Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Cu recurs, pe toată durata suspendării, care se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 10.12.2019.”.

Adelina Pestrițu și soțul ei vor dona banii obținuți în instanță

Surse din  anturajul celor doi ne-au informat că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au planuri mari în legătură cu banii pe care speră să îi câștige în urma procesului.
Nu de alta, dar Adelina a mai procedat în același fel în urma unui alt proces pe care l-a câștigat în instanță. Frumoasa brunetă a donat atunci toți banii unui caz social și fix același lucru îl va face acum și soțul ei, Virgil, în cazul în care instanța îi va da câștig de cauză. Veniturile obținute vor pleca spre persoane cu nevoi speciale. Citește continuarea pe wowbiz.ro


wowbizro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod