gard

Ce a făcut o femeie pentru câinele vecinilor. Ideea ei e simplă şi genială - VIDEO

Când a văzut că în fiecare zi câinele vecinilor sărea în sus cât e gardul de înalt ca să o salute, o femeie a avut o idee genială ca să-i facă viaţa mai uşoară.

Jennifer Bowman a fost amuzată să vadă că Penny, căţeluşa vecinilor, se apuca să sară cât putea de mult ca s-o vadă când o auzea că iese în curte. Azi aşa, mâine tot aşa, câinele nu se oprea din sărituri ca s-o vadă. E drept, era interesată şi de câinele vecinei.

"Aproape obosisem eu să-l tot văd pe ciobănescul german al vecinilor sărind peste gard, aşa că i-am făcut un vizor. Cred că-i place"
, a scris femeia pe un site de socializare.

Bowman a luat frumuşel un ferăstrău electric şi a făcut trei găuri în gard - două pentru ochii lui Penny şi una pentru nas.

Cu o idee simplă, ea i-a împlinit visul acestui patruped simpatic. Nu doar că acum căţeluşa poate vedea grădina lui Bowman, dar îi vede şi câinele, relatează The Dodo.

Atât de uşor e să faci un câine fericit, de multe ori animalele au nevoie de mai puţin decât oamenii, dar se bucură sincer de puţinul pe care îl capătă şi sunt foarte recunoscătoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod