Tare ciudată mai e şi moda! 15 oameni care nu dau doi bani pe ce crede lumea

Pantalonii sunt atracţia principală în aceste fotografii, însă cei care îi poartă cu mândrie nu realizează cât de ridicoli sunt în ochii trecătorilor.
Modul în care ne îmbrăcăm spune multe despre noi, însă unele persoane pur şi simplu nu dau doi bani pe ceea ce crede lumea despre ei. Pentru că există cerere, aşa s-au născut şi cele mai ciudate haine care atrag atenţia pe stradă, însă nu în sensul bun al cuvântului. Pantalonii au fost mereu în trend şi au căpătat croieli/culori/design-uri tot mai variate pentru a satisface toate gusturile.

Însă, trebuie să recunoaştem că unele sunt de-a dreptul exagerate şi nu avantajează deloc persoana care poartă aceste ţinute.
Iar aceste fotografii sunt dovada vie că pantalonii pot să fie foarte greşiţi şi să obţii combinaţii vestimentare tare dubioase. Însă, după cum vedem din imagini, cei care poartă aceşti pantaloni sunt foarte mândri de stilul lor vestimentar.

Fiecare în legea lui, lucru care se aplică şi în industria modei! Descreţeşte-ţi fruntea cu o galerie care a fost publicată de Lifebuzz.com cu oameni care nu dau doi bani pe ceea ce crede lumea despre vestimentaţia lor! La unele imagini nici nu mai ştii cum să reacţionezi, dacă să râzi sau să rămâi uitându-te perplex la cât de departe s-a ajuns.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod