5 ţinute care te fac să pari mai înaltă. Află ce să porţi

Nu este uşor să alegi hainele şi accesoriile care să te avantajeze cel mai mult dacă eşti minionă.
Este necesar să construieşti ţinute care creează iluzia că eşti mai înaltă, iar pentru asta trebuie să cunoşti câteva reguli de bază. Iată care sunt ţinutele pe care să le încerci, dacă vrei să pari înaltă:

Pantaloni skinny, pantofi cu vârfuri ascuţite şi jachetă scurtă

Pantalonii skinny sunt ideali pentru femeile scunde, mai ales dacă sunt scurtaţi până deasupra gleznei. Pantofii cu vârfuri rotunjite taie vizual din lungimea picioarelor, de aceea este de preferat să alegi întotdeauna pantofi cu vârfuri alungite.
O jachetă scurtă, care ajunge până la nivelul şoldurilor, completează perfect ţinuta, fără a încărca silueta.




Rochie midi florală, curea şi ghete

O rochie cu imprimeuri florale, care ajunge până la jumătatea tibiei, este o piesă vestimentară ce poate fi purtată oricând, indiferent de sezon, dacă o accesorizezi corect. Această lungime este ideală pentru femeile mionione, lăsând la vedere zona picioarelor dintre rochie şi ghete, ceea ce creează efectul vizual de picioare lungi. Poartă o curea în talie pentru a-ţi defini formele şi pentru a crea impresia unei siluete alungite.



Bluză cu decolteu "V", pantaloni evazaţi şi tocuri

Combinaţia de pantaloni evazaţi şi pantofi cu tocuri înalte este perfectă pentru femeile minione. Pantofii sunt în mare parte ascunşi sub pantaloni, ceea ce creează impresia că picioarele tale sunt lungi din talie şi până la tivul pantalonilor.
Un top feminin cu un decolteu în forma literei "V" este o altă piesă care contribuie la efectul vizual de alungire. Atrage atenţia asupra chipului şi îţi face gâtul să pară mai lung.




Fustă din piele, pulover tricotat şi ghete

Fustele scurte te ajută să obţii efectul vizual de picioare lungi. Dar pentru a contrabalansa picioarele expuse, asociază o fustă scurtă din piele cu un pulover tricotat masiv şi o pereche de ghete. Nu uita să bagi puloverul în fustă în partea din faţă, pentru a-ţi pune talia în evidenţă şi a amplifica efectul de alungire.




Blugi boyfriend, tricou alb şi cardigan

Regula esenţială de care trebuie să ţii cont atunci când porţi blugi scurtaţi este aceea de a-i îndoi la tiv. În acest fel picioarele tale vor părea mai lungi când şi atunci când porţi blugi ceva mai largi, aşa cum sunt cei de tipul boyfriend.
Asociază-i cu un tricou alb, pe care să-l bagi în pantaloni în partea din faţă pentru a extinde zona taliei. Iar în ciuda a ceea ce se crede, un cardigan lung, care ajunge până la jumătatea gambei, creează de asemenea iluzia de înălţime.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod