Anda Adam se alatura juratilor "Bravo, ai stil!"

In cea de-a treia saptamana a celui mai iubit show de fashion din Romania, "Bravo, ai stil!", difuzat de miercuri pana sambata, de la ora 23:00, la Kanal D, celor trei jurati ai emisiunii li se alatura Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania. In cele patru editii, artista va avea drepturi depline de jurat si va acorda puncte, in functie de cat de bine vor reusi cele 10 concurente sa o impresioneze din punct de vedere stilistic.

Anda Adam este una dintre cele mai titrate artiste din Romania, lansand de-a lungul anilor hituri celebre care ocupa primele locuri in topurile muzicale. Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din tara. De saptamana viitoare, in cele patru zile in care se va afla la masa juratilor de la "Bravo, ai stil!", fanii emisiunii o pot urmari pe frumoasa vedeta si in aceasta postura, aceea de a comenta si juriza vestimentatiile concurentelor care aspira la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.



"Imi place foarte tare aceasta postura, am niste colegi foarte faini. As vrea sa fiu mai des jurat la <Bravo, ai stil!>; imi pot exprima parerea, mai ales in ceea ce priveste momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii", spune Anda Adam despre cea mai noua experienta a ei, cea in calitatea de jurat al emisiunii.  

Nu ratati "Bravo, ai stil!", cea mai fascinanta competitie stilistica din Romania, difuzata de miercuri pana sambata, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod