Florentina Opriş a lansat ciocolata sănătoasă care te ajută să slăbeşti!

Ciocolata Florentinei- "Trup&Suflet" este preparată special pentru a suplini energia pentru întreaga zi!
Formula ei unică și gustul ei inegalabil, cu 70% ciocolată, pudră de roșcove ( este dulcele in sine, tine glicemia in limite normale, bogata in proteine si este recomandata in curele de slabire), susan și scorțișoară (susanul previne cataracta si bolile de inima, scortisoara (ajuta la slabire, are rol calmant, amelioreaza digestia, un antioxidant puternic si antibacterian) asigură aportul energetic și nutritiv pentru toți cei îndrăgostiți de ciocolată, dar și de un stil de viață sănătos.

Ea a fost conceputa pe baza unei intamplari frumoase a Florentinei intr-o calatorie in Belgia.

Spre deosebire de orice ciocolată normală, Ciocolata Florentinei conține antioxidanți, subțiază sângele și relaxează vasele sangvine și nu își pierde deloc din savoarea gustului cu care suntem deja obișnuiți.
Nu îngrașă și oferă toată energia de care avem nevoie pentru a parcurge un program solicitant, sau în stil de viață care presupune efort fizic constant, cum sunt antrenamentele sportive zilnice.Ea se dozeaza in 2 bucati de ciocolata in  pauza de la ora 11 sau inainte de pranz pentru Fericirea Ta si 2 bucati la ora 17 pentru Energia Ta. O poti gasi in toate magazinele Nic si in curand si in benzinariile OMV. O poti comanda de pe pagina de facebook a Florentinei sau la adresa de email:contact@florentina.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monica pe 15 Apr 2014, 18:36
    Te rog....

    Cat costa?Si cum trebuie sa o manci?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod