Hochland lansează Delicii Calde La Grătar, secretul meselor delicioase în aer liber

A început sezonul meselor în aer liber, aşa că e timpul să faci cunoştinţă cu noua prietenă a grătarului: brânza Delicii Calde La Grătar, de la Hochland! Disponibil în două sortimente, Clasic şi Mediteranean, noul produs este soluţia rapidă care aduce varietate meniului obișnuit de grătar, completându-l perfect cu gustul său delicios.
Noua brânza din gama Delicii Calde are o textură specială care o împiedică să se topească pe grătar, făcând foarte simplă şi rapidă pregătirea ei. În doar 4-5 minute, brânza se gătește, iar tu obții rapid un meniu de grătar variat, alături de carne, legume sau salate. În plus, brânza Delicii Calde La Grătar poate fi pregătită rapid şi în bucătărie, în orice tip de tigaie, păstrându-şi aceeaşi textură specială şi gustul savuros. Fie că eşti un adevărat maestru al grătarului sau pur și simplu vrei să îţi surprinzi prietenii cu preparate şi gusturi noi, noul produs va fi aliatul tău pentru mese savuroase în aer liber!  

Delicii Calde La Grătar este un produs sezonier și face parte din gama de brânzeturi Delicii Calde de la Hochland, special concepute pentru a fi pregătite la cald.
Pornind de la nevoile consumatorului modern, care caută produse potrivite unui stil de viaţă dinamic, portofoliul gamei cuprinde produse variate, pentru diferite ocazii de consum: Delicii Calde Bruschetta (Pizza şi Rustica), Caşcaval Pane şi două sortimente de brânzeturi rase (Brânza Rasă pentru Pizza şi Brânza Rasă pentru Pasta). La doar câteva luni de la lansare, Delicii Calde Bruschetta a fost votat de consumatori “Produsul Anului” în ediţia de anul acesta a competiţiei cu acelaşi nume, premiu care recunoaşte misiunea asumată de Hochland de a inova permanent și de a oferi consumatorilor cele mai bune soluții pentru nevoile și așteptările lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod