Ce ofertă a primit Monica Lewinsky! Un milion de dolari pentru rochia în care a făcut sex cu Clinton

Muzeul Erotic din Las Vegas vrea să cumpere faimoasa ţinută pe care fosta stagiară la Casa Albă a purtat-o în timpul aventurii sale cu preşedintele SUA.

Au trecut anii, dar Monica Lewinsky nu mai scapă de episodul care a făcut-o celebră. Oriunde ar mergem, orice ar face, ea va rămâne toată viaţa femeia care a făcut sex cu preşedintele Statelor Unite, în Biroul Oval.

Această faimă nu are doar o latură negativă, aşa cum de multe ori s-a plâns fosta stagiară de la Casa Albă. Un muzeu din Las Vegas îi oferă suma de un milion de dolari pentru celebra rochie albastră, pătată cu sperma lui Bill Clinton, folosită ca probă în instanţă pentru a dovedi că a întreţinut raporturi sexuale cu fostul preşedinte american.

Înainte ca rochia albastră cu dungi negre, despre care creatorii ei spuneau că era de fapt albă cu dungi argintii, să îşi aibă "minutul" ei de celebritate pe internet, la începutul anului 2015, o altă rochie albastră a făcut istorie în presa internaţională, relatează site-ul 20minutes.fr, citat de agenţia Mediafax.

Se întâmpla în 1998, atunci când a izbucnit scandalul "Monicagate", după dezvăluirea unei aventuri sexuale a lui Bill Clinton, pe atunci preşedinte al SUA, cu o tânără stagiară de la Casa Albă, Monica Lewinsky.

Un muzeu din Las Vegas a oferit un milion de dolari pentru acea rochie pătată cu ADN-ul preşedintelui, devenită în epocă o probă crucială folosită de procuratură pentru a dovedi existenţa acelei relaţii, pe care Bill Clinton o negase cu vehemenţă, precizează New York Daily News.

Celebra rochie a Monicăi Lewinsky este dorită de Las Vegas Erotic Heritage Museum, care doreşte să o includă într-o expoziţie despre "relaţiile private ale persoanelor aflate la putere", a precizat Victoria Hartmann, directorul executiv al instituţiei muzeale.
Muzeul din Las Vegas şi-ar dori să expună acel obiect vestimentar alături de alte "obiecte de natură intimă", care au aparţinut lui Gennifer Flowers, o actriţă care a afirmat că ar fi întreţinut şi ea relaţii intime cu Bill Clinton.

Anul trecut, acelaşi muzeu dedicat erotismului, oferise deja 250.000 de dolari pentru rochia fostei stagiare de la Casa Albă, ajunsă între timp la vârsta de 41 de ani. Oferta i-a fost făcută la scurt timp după apariţia în revista Vanity Fair a unui editorial scris de Monica Lewinsky, în care ea spunea că doreşte, simbolic, "să îngroape rochia albastră".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alf pe 13 Mai 2015, 16:59
    saraca

    saraca prostituata. va ramane in istoria umanitatii pt ca a primit sperma unui om insurat cu alta... vai de capul ei. mai bine isi vedea de studii si isi facea o viata normala.

    0
    0

  • Mark pe 12 Mai 2015, 22:39
    Cuuum?

    Dar Monica Lewinsky nu a facut sex cu Clinton IN ROCHIE, dupa cum se spune in titlu! Ia priviti si mirati-va: " Un milion de dolari pentru rochia în care a făcut sex cu Clinton"... Mai departe se revine cu precizarea ca "era imbracata in rochia..." Apoi stau si ma intreb: chiar exista un muzeu erotic?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod