Ce ofertă a primit Monica Lewinsky! Un milion de dolari pentru rochia în care a făcut sex cu Clinton

Femeia care l-a adus pe Bill Clinton pe marginea prăpastiei în timpul mandatului de preşedinte al SUA a primit acum o ofertă irezistibilă


Monica Lewinsky avea vârsta de 22 de ani atunci când a început acea aventură cu Bill Clinton, deşi acesta era căsătorit cu Hillary Clinton şi locuia la Casa Albă. Presa a aflat despre acea aventură în 1998. Lewinsky afirmă că a întreţinut nouă raporturi sexuale cu Bill Clinton între anii 1995 şi 1997.

Iniţial, Bill Clinton a declarat sub jurământ că acea acuzaţie era falsă.

Monica Lewinky a spus că raporturile cu fostul preşedinte, pe atunci în vârstă de 49 de ani, a implicat acte de sex oral, însă nu şi penetrare vaginală. Ea a păstrat o rochie albastră, care era pătată cu sperma preşedintelui Clinton.

În iulie 1998, Lewinsky a predat acea rochie - pe care refuzase să o spele - judecătorului federal Kenneth Starr, după ce a semnat un acord care îi garanta imunitate în faţa legii. Pe 3 august, autorităţile au recoltat probe de sânge de la Bill Clinton.
După 14 zile, FBI a anunţat că Bill Clinton era aceeaşi persoană cu bărbatul căruia îi aparţinea pata de spermă de pe acea rochie "într-un grad rezonabil de certitudine ştiinţifică". Bill Clinton a recunoscut ulterior, într-o declaraţie video înregistrată, prezentată în faţa unor juraţi, că a întreţinut "o relaţie fizică nepotrivită" cu Monica Lewinsky. Apoi, el a recunoscut acea relaţie şi într-un interviu televizat.

Bill Clinton a fost suspendat ulterior de Camera Reprezentanţilor, însă a fost achitat de Senatul american, în decembrie 1998, relatează Mediafax.

Bill şi Hillary Clinton - care a anunţat recent că va candida la rândul ei la preşedinţia Statelor Unite - au decis să treacă peste acel episod de infidelitate şi să rămână împreună.


Foto: Hepta

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alf pe 13 Mai 2015, 16:59
    saraca

    saraca prostituata. va ramane in istoria umanitatii pt ca a primit sperma unui om insurat cu alta... vai de capul ei. mai bine isi vedea de studii si isi facea o viata normala.

    0
    0

  • Mark pe 12 Mai 2015, 22:39
    Cuuum?

    Dar Monica Lewinsky nu a facut sex cu Clinton IN ROCHIE, dupa cum se spune in titlu! Ia priviti si mirati-va: " Un milion de dolari pentru rochia în care a făcut sex cu Clinton"... Mai departe se revine cu precizarea ca "era imbracata in rochia..." Apoi stau si ma intreb: chiar exista un muzeu erotic?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod