Fii regina balului! Cum să îți alegi rochia pentru balul de absolvire?

Banchetul sau balul de absolvire este unul dintre cele mai speciale momente din viata oricarei adolescente.
Este momentul in care te desparti de fostii colegi si de profesori, dar sarbatoresti si inceputul unei noi perioade din viata ta in care debuteaza procesul de maturizare. Cum anul scolar se apropie de final, este obligatoriu sa te pregatesti din timp si sa iti achizitionezi o tinuta pe masura acestui eveniment care va fi imortalizat in fotografii, pe retelele de socializare sau in SELFIE-uri! Specialistii Bella Sposa te invata cum sa iti alegi tinuta pentru a deveni regina balului!
 
In primul rand, alege modele de rochii potrivite varstei tale! Daca silueta iti permite, renunta la negru in favoarea rochiilor colorate, in nuantele pastelate ale fondantelor sau in culori tari care te vor face sa fii increzatoare in forta ta de seductie! Pe www.bellasposa.ro sau in Bd Dacia 153-155 ai la dispozitie colectia de rochii de seara La Sposa care epateaza prin modele seducatoare, ce iti vor pune in valoare atuurile.

Evident, aceste rochii lungi de seara cu croiala sirena, decoltate sau cu umerii goi se vor potrivi de minune cu locatiile somptuoase: ballroom-uri sau sali elegante de palat, unde rochiile fluide si ample te vor  transforma intr-o printesa moderna! Accesorizeaza-le cu cercei candelabru sau coliere stralucitoare, clutch-uri elegante si sandale cu toc inalt si gros care iti vor permite sa dansezi toata noaptea.

Daca petrecerea are loc in gradina, alege rochiide cocktail Sonia Pena disponibile pe www.bellasposa.ro, midi din dantela sau cu aplicatii pretioase care iti dau un aspect rafinat si feminin.
Rochiile cu croiala retro au revenit in tendinte, iar cele baby doll vor complimenta orice adolescenta „ready to party”. Petrecerea are loc intr-un club? Nimic mai simplu! Opteaza pentru rochii din paiete, cu fulgi sau cu pietre stralucitoare si tul transparent!

O singura regula ramane mereu valabila: indiferent ce rochii aleg colegele tale, tu opteaza pentru ceea ce simti ca te pune in valoare ca nunata si model pentru a face o declaratie de stil si pentru a nu trece neobservata!  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod