Şi bărbaţii au suflet. Când tăcerea poate fi o declaraţie de dragoste

Mi-e teamă să o spun că poate nu înţelegi, poate nu-i dai importanţa cuvenită. Aşa că mai bine tac. Dar, după aceea, mă gândesc că ar fi fost mai bine dacă ţi-aş fi spus-o
Am vrut să-ţi spun de multe ori că te iubesc, dar, de fiecare dată, am pierdut momentul potrivit. În mintea mea, o declaraţie de dragoste are legătură cu cât de atentă eşti.

Mi-e teamă să o spun că poate nu înţelegi, poate nu-i dai importanţa cuvenită. Aşa că mai bine tac. Dar, după aceea, mă gândesc că ar fi fost mai bine dacă ţi-aş fi spus-o. Apoi, mă răzgândesc din nou.
Poate mi-e teamă să-ţi vorbesc pentru că sunt prea egoist. Vreau ca declaraţia mea să-ţi schimbe destinul, să te salveze şi să te protejeze pentru totdeauna.

Şi, de fapt, o declaraţie de dragoste, oricât de sinceră ar fi, nu poate schimba nimic. Viaţa nu ţine cont de cuvintele mele de dragoste. De multe ori, e mai dramatică, mai nepăsătoare şi are obiceiul de a le face uitate.
paul-teodorescu
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ADI pe 12 Mai 2015, 09:07
    Când tăcerea poate fi o declaraţie de dragoste

    Tacerea doare mai mult ca orice..Mai bine spui ce ai de spus, clar si concis..Poate doare, poate promisiunile nu se vor indeplini, dar cel putin ai avut curajul sa vorbesti sa spui ce ai pe suflet..pentru ca de multe ori viata nu iti da a doua sansa..si uneori comunicarea e mult mai importanta ca tacerea..arata ca iti pasa suficient cat sa cauti impreuna cu celalalt o solutie..

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod