ROYAL CANIN LANSEAZĂ O NOUA GAMĂ DE NUTRIȚIE SĂNĂTOASĂ: LIFESTYLE

Stilul de viață are un impact major asupra sănătății, însă ce se omite adesea este faptul că si animalul resimte la nivel nutrițional și al sănătății toate schimbările din mediul înconjurător. Royal Canin continuă inovaţiile în domeniul nutrţiei pentru câini şi pisici şi lansează gama inovatoare Lifestyle Nutriție Sănătoasă, creată special pentru nevoile specifice ale câinilor afectaţi de mediul urban şi a celor care trăiesc în apartament.
Cunoscută ca o companie în permanenţă preocupată de bunastarea animalelor de companie, Royal Canin lansează noua gamă Lifestyle Nutriție Sănătoasă, ţinând cont de impactul pe care mediul de viaţă îl are asupra animalelor.

Lifestyle Nutriție Sănătoasă este o gamă care oferă hrană pentru câini şi care este împărţită în două categorii: Urban Life şi Indoor Life.
 
Conform unui studiu cantitativ al GFK, realizat în Marea Britanie, Japonia, Rusia, Brazilia şi Franţa, 55% din totalul populaţiei canine la nivel global se află în oraşe, urmând firesc trendul impus de oameni (50% din populaţia lumii locuieşte în oraşe). 

Ca şi în cazul oamenilor, viaţa în oraş înseamnă pentru câini un stil de viaţă intens, de multe ori stresant, ceea ce duce la nevoia unei alimentaţii foarte atent selecţionate şi individualizate.

Noua gamă a fost creată de compania Royal Canin după studii aprofundate ale modului în care câinii sunt influenţaţi de factori externi cum ar fi poluarea, stresul, sedentarismul sau consumul mare de energie.

Pe langă nevoile specifice: rasă, talie, vârsta sau predispoziţii genetice, noua gamă de produse Lifestyle pune accent şi pe felul în care mediul înconjurător influenţează starea de sănătate a animalului.

Cele două categorii ale gamei Lifestyle Nutriție Sănătoasă sunt:

· URBAN Life – destinată câinilor care îşi însoţesc stăpânii pe parcursul zilei, fiind afectaţi de diferenţele de temperatură, poluare, trafic, zgomot şi stres.
Conţine un amestec unic de antioxidanţi, destinat câinilor din mediul urban, care sunt expuşi stresului oxidativ, generat de un mediu înconjurător poluat. Această formulă ajută, de asemenea, la susţinerea vitalităţii şi sănătăţii câinelui din mediul urban, afectat de situaţii specifice: aglomerări, spaţii cu mult zgomot, trafic intens. De asemenea, conţine nutrienţii necesari pentru o activitate cerebrală optimă. Crochetele au forma, dimensiunea şi textura unice, pentru a fi uşor de prins şi mestecat, adaptată tuturor taliilor.

· INDOOR Life – destinată câinilor care îşi petrec majoritatea timpului în apartament.
Aceştia stau mult timp singuri, având stăpâni care petrec puţin timp acasă. Cainii pot fi afectaţi în primul rând de sedentarism, din cauza faptului că petrec perioade scurte de timp afară. Produsul Indoor Life ajută la menţinerea unei greutăţi corporale ideale, mulţumită unui conţinut echilibrat de nutrienţi, adaptat nevoilor reduse de energie ale câinilor ce trăiesc, cu precădere, în apartament. Aceasta formulă conţine L-carnitina. Susţine sănătatea digestivă prin: existenţa unei proteine uşor digerabile (L.I.P.), unui conţinut echilibrat de fibre şi a unor surse de carbohidraţi de înaltă calitate. De asemenea, conţine nutrienţi ce ajută la păstrarea sănătăţii pielii şi robei.
Crocheta ajută și la reducerea formării de tartru, contribuind astfel la îmbunătăţirea igienei orale.

Gama Lifestyle Nutriție Sănătoasă va fi disponibilă şi prin comandă, la retailerii specializați, în pet shop-uri, farmacii și clinici veterinare, începând cu data de 19 mai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod