Cuptorul Samsung HotBlast™ reduce timpul petrecut în bucătărie

Samsung Electronics Co. Ltd., un inovator în domeniul electrocasnicelor, a lansat cuptorul cu microunde smart MW8000J HotBlast™, a cărui tehnologie de ultimă generație îi permite să funcționeze precum un cuptor complet și să prepare alimente cu până la 50% mai repede decât cuptoarele obișnuite cu convecție.

Familiile au tot mai puțin timp liber pe care preferă să nu-l petreacă în bucătărie, așadar mulți folosesc un cuptor cu microunde obișnuit pentru a-și prepara cina, iar gustul și calitatea alimentelor nu sunt întodeauna conform așteptărilor. Pornind de la acest lucru, Samsung a creat cuptorul smart HotBlast™, care oferă mai mult decât un cuptor cu microunde cu convecție standard. Cuptorul HotBlast™ este rapid, puternic, cu un design elegant și îmbunătățește experiența culinară, reducând timpul petrecut în bucătărie.

Timp redus de gătire

Tehnologia HotBlast™ introduce în casele utilizatorilor o nouă metodă de gătit, oferindu-le familiilor o experiență culinară mai rapidă. Aerul fierbinte este transmis rapid în interiorul cuptorului prin 60 de orificii diferite, distribuite egal, contribuind la prepararea alimentelor într-un timp cu până 50% mai scurt decât în cazul cuptoarelor tradiționale cu convecție.

Aerul fierbinte este transmis printr-un ventilator cu diametrul de 154 mm, de 1,6 ori mai mare decât ventilatoarele cuptoarelor obișnuite cu convecție. Preparatele preferate ale întregii familii, precum fripturile, vor fi pregătite în cuptorul HotBlast™ în mai puțin de jumătate din timpul obişnuit. În ciuda timpului redus de preparare, preparatele își vor menține aromele delicioase, vor fi crocante în exterior și suculente în interior.

Opțiunea Grill, mai rapidă

Cuptorul MW8000J este echipat cu tehnologie PowerGrill Duo de 2250w, mult mai puternică decât opțiunea grill a cuptoarelor cu convecție obișnuite, iar această tehnologie le va permite utilizatorilor să se bucure de preparatele preferate într-un timp mai scurt. Radiatoarele de dimensiuni mai mari sunt mai puternice și mai performante decât cele ale altor cuptoare, facilitând o gătire mai rapidă și uniformă.
Radiatoarele pentru grill din cuptorul HotBlast sunt aceleași care se regăsesc și într-un cuptor electric.

În plus, funcția Crusty Plate coace și încălzește partea de sus și pe cea de jos a alimentelor înghețate, precum pizza, baghete și bucăți de pui, oferindu-le o suprafață crocantă.

Găteşte mai mult

În ciuda mărimii sale compacte, fiecare spațiu din interior este folosit inteligent datorită plăcii Grande Table, care le permite utilizatorilor să gătească mai mult în același timp. Spre deosebire de cuptoarele tradiționale, interiorul cuptorului HotBlast este mai mare, iar tava interioară de 380 mm este mai încăpătoare, având o capacitate de 35 de litri. Astfel, se pot găti preparate mai mari, chiar și o pizza pentru întreaga familie.

 

Pentru mai multă felixibilitate, tava interioară poate fi oprită din a se roti, astfel că utilizatorii se pot folosi de întregul spațiu și pot introduce în cuptor vase de forme diferite.

Preparate sănătoase și crocante

Tehnologia inovatoare SLIM FRY™ a cuptorului le oferă utilizatorilor posibilitatea de a savura preparate prăjite în cuptorul cu microunde.

Aceasta integrează tehnologia HotBlast™ cu aerul cald circular care face alimentele să devină crocante, folosind foarte puțin ulei. Acest proces elimină grăsimea în exces fără a compromite calitatea și gustul mâncării.


Durabil și ușor de curățatInteriorul cuptorului cu microunde MW8000J este dintr-un material ceramic rezistent, ușor de curățat și foarte rezistent la zgârieturi. Suprafața lucioasă poate fi ștearsă cu ușurință și nu se va decolora în timp, nici măcar în condiții de temperaturi extrem de ridicate sau în caz de reziduuri de mâncare. Interiorul cuptorului este anti-bacterian și rezistent la zgârieturi și rugină, oferind o performanță superioară, de lungă durată, comparativ cu interioarele din oțel inoxidabil.

Design elegant

Ușa mare cu mâner din oțel inoxidabil și ramă cromată oferă cuptorului MW8000J un aspect premium.

În ciuda capacității interioare impresionante, cuptorul se integrează perfect chiar și în bucătăriile mici. Este simplu și ușor de utilizat datorită ecranului LCD și interfeței tactile, iar sticla de pe partea frontală oferă un aspect premium oricărei bucătării.


Cuptorul Samsung MW8000J HotBlast™ va fi disponibil pe piața europeană începând cu luna februarie 2015.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod