Cif Cream: curăţă ceea ce pare imposibil de curăţat!

Cif Cream, cel mai bun produs universal de curăţat, vine acum cu o nouă misiune pentru casa ta: să cureţe ceea ce pare imposibil de curăţat! Blatul de bucătărie, hota aragazului, rugina de pe tacâmuri, plita de ceramică, grătarele, ramele albe de la termopan, vasele din jena, robineţii din inox, rosturile faianţei, jucăriile din plastic sau cada din baie vor fi nu doar mai curate, ci și mai frumoase.
Cif Cream, cel mai bun produs universal de curăţat, vine acum cu o nouă  misiune pentru casa ta: să cureţe ceea ce pare imposibil de curăţat! Blatul de bucătărie, hota aragazului, rugina de pe tacâmuri, plita de ceramică, grătarele, ramele albe de la termopan, vasele din jena, robineţii din inox, rosturile faianţei, jucăriile din plastic sau cada din baie vor fi nu doar mai curate, ci și mai frumoase.  

Noul look al gamei Cif ţi se potrivește ca o mănușă, fiind conceput după forma palmei tale pentru o mai bună manevrare, transformând curăţenia zilnică într-o poveste cu final frumos.
Noua sticlă Cif este mult mai ergonomică, are un design care o face mai confortabil de utilizat și îţi ușurează munca zilnică. Sistemul de închidere a fost și el îmbunătăţit, astfel încât aerul nu poate pătrunde în interior, nu se formează depuneri pe marginea sticlei, iar capacul se închide foarte bine.

Întreaga gamă Cif Cream conţine, în fiecare picătură, milioane de microparticule ce pătrund în profunzimea petelor de murdărie şi le înlătură, îngrijind totodată suprafeţele şi lăsându-le curate şi frumos strălucitoare.  Cif Cream îţi face curăţenia mai uşoară și reușește să cureţe ceea ce pare imposibil de curăţat, scoţând la iveală frumuseţea suprafeţelor delicate și preţioase din casa ta.
Te vei simţi cu adevărat regină într-un regat al curăţeniei și, întotdeauna, Cif îţi va oferi un final frumos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod