Aparatul dentar face minuni! Cum arată acum 30 de oameni care l-au purtat

Chiar dacă sunt foarte incomode şi uneori nu ne permitem să le cumpărăm pe cele invizibile, aparatele dentare fac într-adevăr minuni pentru dantură.

Ca să te convingi că merită să faci sacrificiul şi să-ţi pui aparat dentar, trebuie să ştii că rezultatele care se obţin sunt de-a dreptul spectaculoase. Aceste exemple oferite de oameni care au purtat aparat dentar chiar şi pe o perioadă de ani de zile sunt dovada vie că a merita să investească în el şi să treacă peste toate obstacolele pentru a-l purta. Dantura lor arăta jalnic, însă aparatul dentar le-a redat încrederea de sine şi acum răd fericiţi cu gura până la urechi.Nu este deloc uşor să-l porţi, iar în unele cazuri purtarea lui se poate întinde pe o perioadă lungă de ani de zile, însă cu răbdare se poate ajunge la o dantură perfect aliniată şi frumoasă.

Site-ul BoredPanda a realizat o galerie cu fotografiile oamenilor care au purtat aparat dentar. Modul în care arăta dantura lor înainte şi după purtarea aparatului dentar arată o transformare radicală!

Alinierea corectă a dinţilor este esenţială. Şi nu doar din motive estetice, dar şi din motive medicale, deloc de neglijat.

Poziţionarea incorectă a dinţilor şi măselelor poate conduce la probleme de sănătate, cum ar fi: carii dentare, probleme cu digestia, afecţiuni ale gingiei sau pierderea prematură a dinţilor.

„Lăsând deoparte motivele care ţin de estetică, aparatul dentar reprezintă o modalitate foarte bună de a îmbunătăți starea generală a sănătăţii dentare şi, în definitiv, de a ne uşura viaţa. Iată numai câteva probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul acestui tratament: dinţii care nu se pot alinia în mod corespunzător, făcând dificil să mâncăm anumite alimente, şi muşcătura incorectă, care va suprasolicita musculatura şi articulaţia temporo-mandibulară, dinţii producând parodontoza.
Nu în ultimul rând, este cunoscut faptul că dinţii strâmbi nu permit periatul corect, favorizând apariţia cariilor, a complicaţiilor acestora, tartrului, ginvitei etc.”,
spune dr. Mihaela Dan, medic specialist ortodonţie în cadrul clinicii Orto-Implant Expert.

Dacă aparatul dentar reprezintă o necesitate, poţi să-l pui la orice vârstă. În plus, nu suntem niciodată prea bătrâni sau prea tineri pentru a lua o decizie care ne va îmbunătăți sănătatea dentară și ne va face să ne simţim mult mai bine în propria piele. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Revenco Alexandru pe 27 Sep 2017, 13:32
    Advertorial

    Buna ziua, Numele meu este Revenco Alexandru, sunt interesat sa cumpar un advertorial pe website-ul dumneavoastra. Advertorialul ar fi despre o clinica stomatologica. Daca sunteti interesat de propunerea mea o sa va rog sa-mi raspundeti la email Multumesc, Alexandru Revenco.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod