Robin Wright, adevărata Prima Doamnă a Americii: Vedeta din „House of Cards“ străluceşte la 51 de ani

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
Actriţa celebră pentru rolul din serialul „House of Cards“ a avut o apariţie superbă la Los Angeles.

Blondele sunt slăbiciunile lui Sean Penn. După mariajele cu Madonna şi Robin Wright, starul a încercat o relaţie cu Charlize Theron, dar n-a mers. Poate că actorul american ar fi fost mai inspirat să nu pună capăt căsniciei cu ultima soţie, care la 51 de ani pare să înflorească şi să întinerească.

Robin Wright a avut o apariţie reuşită joi seară, la premiera de la Los Angeles a filmului "Wonder Woman". Actriţa a purtat o rochie asimetrică neagră, cu spatele gol, care îi lăsa la vedere braţele şi umerii lucraţi la sală.Coafura bob, cu părul prins într-o parte, a fost foarte inspirată şi îi accentua stilul, iar Robin şi-a demonstrat încă o dată clasa din rolul de soţie ambiţioasă a politicianului versat Francis Underwood, din "House of Cards", interpretat magistral de Kevin Spacey. Ea a optat pentru un machiaj smokey eye shadow, pudră roz pal şi un ruj roz şi şi-a accesorizat ţinuta cu cercei statement triunghiulari, pantofi negri stiletto şi o poşetă-plic.

Producţia fantastică "Wonder Woman", în care actriţa o interpretează pe Antiope, va fi lansată în cinematografe pe 2 iunie.

Robin Wright, care în ultimii ani a revenit în actualitate graţie rolului principal feminin din serialul "House of Cards", produs de platforma online Netflix, are doi copii - Dylan, în vârstă de 25 de ani, şi Hopper Jack, în vârstă de 23 de ani - cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Sean Penn, cu care a fost căsătorită în perioada 1996 - 2010.
Actriţa americană a fost căsătorită şi cu actorul Dane Witherspoon din 1986 până în 1988.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eca pe 31 Mai 2017, 01:06
    Zau?

    Straluceste? Sa fim seriosi...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod