Robin Wright, adevărata Prima Doamnă a Americii: Vedeta din „House of Cards“ străluceşte la 51 de ani

Fosta soţie a lui Sean Penn arată foarte bine la 51 de ani


În 2015, Robin Wright s-a despărţit pentru a doua oară în decurs de câteva luni de logodnicul ei, actorul Ben Foster. Cei doi actori, care s-au despărţit pentru prima dată în noiembrie 2014, s-au împăcat după câteva săptămâni, dar au decis în cele din urmă, în secret, să-şi încheie definitiv relaţia, a dezvăluit o sursă citată de revista People.

Robin Wright s-a născut în 1966, începându-şi cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel.

A debutat pe marile ecrane în filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, jucând şi în "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendenţii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Răzbunarea/ The Crossing Guard" (1995) şi "Moll Flanders" (1996), notează Mediafax.

Wright a mai jucat în "Vieţile secrete ale Pippei Lee/The Private Lives of Pippa Lee", alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively, dar şi în "A Most Wanted Man/Vânătoarea de spioni", ecranizare a unui roman de John Le Carre, cu regretatul Philip Seymour Hoffman în distribuţie, alături de Willem Dafoe şi Rachel McAdams.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eca pe 31 Mai 2017, 01:06
    Zau?

    Straluceste? Sa fim seriosi...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod