Cum văd românii un stil de viaţă sănătos: Sport și hrană naturală, dar mai puțină odihnă

Femeile apreciază mai mult alimentaţia sănătoasă, comparativ cu bărbaţii. Bucureștenii mănâncă ce se nimerește, dar fac mai multă mișcare, spre deosebire de bănățeni.

Șapte din zece români identifică stilul de viaţă sănătos cu consumul de fructe şi de legume şi aproape jumătate cu alimentele naturale, cât mai puţin procesate, iar femeile apreciază într-o mai mare măsură alimentaţia sănătoasă comparativ cu bărbaţii, reiese dintr-un studiu realizat de GfK.

6din 10 locuitori ai Capitalei fac sport periodic
Aproape trei sferturi dintre femei spun că este important consumul de fructe şi legume, în timp ce numai două treimi dintre bărbaţi cred acelaşi lucru.
De asemenea, 52% dintre românce văd beneficiile consumului de alimente proaspete, cât mai puţin procesate sau gătite, în comparaţie cu 46% dintre reprezentanţii sexului masculin, menţionează GfK.

Situaţia pe regiuni ale ţării arată că locuitorii din Banat - Crişana - Maramureş acordă mai multă atenţie alimentaţiei, aproape 80% definesc stilul de viaţă sănătos prin consum de fructe şi de legume şi 57% preferă produsele proaspete, naturale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod