Lily Collins

Produsul natural pe care Lily Collins îl folosește în fiecare dimineață pentru întărirea imunității

Vedeta din serialul „Emily în Paris“ folosește în fiecare dimineață spray cu propolis. Cercetătorii confirmă că acest obicei din rutina ei matinală ajută la întărirea imunității.
Cand dai click pe clipul Beauty Secrets video with Vogue al actritei Lily Collins, te astepti sa afli o multime de trucuri de machiaj si de ingrijire a pielii. Ce nu te astepti este ca rutina ei matinala de ingrijire sa se bazeze atat de mult pe intarirea imunitatii, observa Mind Body Green.

De fapt, in fiecare dimineata, primul pas din rutina vedeta serialului „Emily in Paris” include propolisul. Sub forma de spray, acest produs natural pe care il datoram albinelor este usor de folosit.

De ce foloseste Lily Collins propolisul in fiecare dimineata


„Propolisul de albina este un intaritor uimitor al imunitatii”, explica actrita.
Vedeta nu greseste: acest produs provine dintr-un amestec de muguri si coaja de copaci, ceara si saliva albinelor. Cand seva se combina cu enzimele din gura albinelor, rezulta o substanta cu efect antibacterian care este perfecta pentru captusirea peretilor stupilor, dar si pentru imunitate.

„Are o mare varietate de beneficii pentru sanatate”, a spus Amy Shah, specialista in medicina integrativa, despre propolis. „Sunt sute de compusi naturali antibacterieni, aminoacizi si polifenoli. A fost foarte cunoscut in istorie pentru puterea sa de vindecare a infectiilor, iar egiptenii il foloseau in procesul de mumificare”, a expicat ea.

Cercetarile confirma beneficiile propolisului: in cadrul unui studiu, mai multi copii care au primit propolis, pe langa antibiotice, in timp ce erau tratati dupa infectii ale tractului respirator, s-au refacut mai repede decat cei care au fost tratati doar cu antibiotice.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod