Ținuta potrivită pentru cei care muncesc de acasă: Nu mai cumpărați pantaloni și fuste!

Pentru a evita situațiile stânjenitoare apărute adesea în timpul ședințelor video, un brand canadian propune o colecție dedicată celor care muncesc de acasă. E simplu: ai nevoie de un sacou și niște boxeri asortați!

De la izbucnirea pandemiei, mulți angajați au fost nevoiți să se adapteze la munca de acasă. Pentru unii, a fost mană cerească, pentru alții, o aventură complicată - neobișnuiți să lucreze la distanță, unii au confundat intimitatea căminului cu locul de muncă și au apărut în conferințele video îmbrăcați în pijamale sau în lenjerie intimă. Și, pe undeva, e de înțeles: fără întâlnirile față în față, nu mai suntem nevoiți să ne sacrificăm confortul personal pentru a arăta impecabil, notează Bored Panda.

Recent, site-ul Ads of the World a publicat mai multe imagini din noua campanie de promovare a colecției "Work from Home", realizată de brandul vestimentar Henri Vézina.

Brandul canadian le sugerează clienților să reducă la jumătate costurile garderobei de serviciu și să renunțe la pantaloni și fuste. Pentru că, să fim sinceri, nimeni nu te vede de la brâu în jos dacă ai grijă cum stai în fața camerei video în timpul ședințelor online, notează Bored Panda.



O linie vestimentară similară a fost lansată în iunie de lanțul low-cost Prisma, iar acesta a mizat tot pe modele îmbrăcate doar pe jumătate, cu sacouri și cămăși, dar fără pantaloni.

"Ar putea părea puțin amuzant, dar, în realitate, nu este cazul. Aceasta a devenit norma în timpul legăturilor live pe rețelele de socializare. Iar acum face parte dintr-o nouă culegere a vestimentației și al unui fel de a fi", a declarat Päivi Hole, vicepreședintele Prisma, pentru Corriere.

Cum tot mai multe țări revin la măsurile de carantină, munca de acasă va redeveni la fel de necesară ca în primăvară și este de așteptat ca tot mai mulți angajați să folosească doar o cămașă sau un sacou pentru a-și păstra aspectul formal în cadrul teleconferințelor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod