bijuterii

Bijuterii pentru ţinutele de zi cu zi: învață să te accesorizezi corect

Multe dintre noi ezităm atunci când ne accesorizăm ținutele, deoarece ne este teamă să nu exagerăm sau să arătăm inestetic.
Bijuteriile au menirea de a scoate în evidență ținutele pe care le purtăm într-un mod surprinzător. Așadar, trebuie să îndrăznim și să nu ne fie teamă să experimentăm atunci când vine vorba de accesorizare. Azi decodăm cele mai populare stiluri vestimentare și te învățăm cum să te accesorizezi corect!
4 stiluri vestimentare și accesoriile pe care le poți purta cu succes

Dacă te numeri printre femeile care consideră că „accesoriile nu sunt de mine, prefer o apariție simplistă”, înseamă că încă nu ai descoperit farmecul acestora.
Azi îți arătăm cele mai cunoscute stiluri vestimentare accesorizate cu bijuteriile potrivite, întâlnite la Accent Bijuterii. Iată ce îți recomandăm!

Stilul stret-urban


Influențele sport, denim-ul, hainele cu tentă masculină sau cu elemente rock sunt adesea întâlnite în acest stil urban. Bijuteriile masive, grunge sau cu modele surprinzătoare sunt cele care merg mână-n mână cu ținutele street.

Purtarea a mai multor inele la aceeași ținută este ideală și de efect atunci când vorbim de stilul street-urban.
Inelele impunătoare se potrivesc de minune! Se remarcă ușor și scot din anonimat o geacă de denim oversized sau una de piele. Inelul din argint-dungi este un astfel de accesoriu rebel, gata să îți ducă stilul la un alt nivel. La fel de plin de personalitate, inelul din argint masiv 925 ‰cu model spirală va completa cu succes o ținută street-urban. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod