aer conditionat

Răgușești de la aerul condiționat? Ce trebuie să faci pentru a scăpa de problemă

Odată cu temperaturile fierbinți cu care luna iulie și-a făcut intrarea triumfală în viețile noastre, oare se mai miră cineva că aerul condiționat tocmai a devenit cel mai bun prieten al nostru?
Cu toate acestea, deși climatizarea pare să fie în numeroase cazuri singura posibilitate de a răzbi în anotimpul fierbinte, aerul condiționat presupune și câteva inconveniente. Iar una dintre principalele probleme cu care se confruntăm și pe care le putem pune pe seama aerului condiționat este răgușeala sau gâtul iritat. Vezi mai jos care sunt cauzele acestui fenomen, dar și ce poți face pentru a scăpa de problemă!

De ce răguşeşti de la aerul condiționat? 3 explicații de luat în calcul


Ajungi acasă înfierbântată după ce ai traversat orașul năpădit de căldură și tot ce mai visezi este să dai drumul la aparatul de aer condiționat.
Cât timp savurezi răcoarea la care ai visat practic întreaga zi, ești în al nouălea cer.

Dar când te trezești cu senzația de răgușeală sau de usturime în gât, tabloul idilic începe să se întunece. De ce se întâmplă însă acest fenomen regretabil?

Pot exista mai multe motive pentru care aerul tău condiționat îți joacă feste, dăruindu-ți o răgușeală de toată frumusețea. Primul dintre ele este acela că aparatul tău a fost instalat în mod necorespunzător. Dacă aerul stagnează și nu este circulat așa cum trebuie prin încăpere sau purificat ca atare, bacteriile găsesc un teritoriu propice pentru a crește și a se dezvolta.
Astfel, ele pot sta la baza infecțiilor bacteriene care au drept simptom și răgușeala aceea sexi, dar atât de nesuferită. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod