Rețeta de salată de morcovi virală pe TikTok. De ce este bine să o mănânci înainte de menstruație

Te confrunți cu dureri menstruale? O mulțime de femei care au încercat această salată de morcovi simplă susțin că se simt mult mai bine. Este delicioasă și efectele ei sunt imbatabile!
Auzim deseori cat de important este sa ne mancam legumele, dar stiai ca acest lucru iti poate imbunatati si ciclurile menstruale si poate ameliora dezechilibrul hormonal?

Ceea ce mananci are un impact direct asupra digestiei tale – si, in mod evident, asupra modului in care functioneaza tot corpul tau.

Daca vrei sa-ti imbunatatesti microbiomul intestinal, hormonii si menstruatia, atunci este important sa acorzi atentie alimentatiei.

Un morcov crud pe zi este una dintre cele mai simple, mai usoare si mai accesibile alegeri nutritionale care poate ajuta pe toata lumea sa aiba o digestie mai buna si hormoni sanatosi.

De ce este bine sa consumi salata de morcovi inainte de menstruatie


In cazul in care si tu suferi de probleme cu cateva zile inainte de menstruatie, precum dureri de spate, stari de slabiciune in corp, dureri de cap etc., cel mai probabil te-ar ajuta o alimentatie antiinflamatorie.
E bine sa eviti mancarurile grele si, chiar daca vei simti pofta de dulce, sa te tii departe de alimentele foarte procesate.

O dieta bogata in fibre din legume este una dintre cele mai bune modalitati de a sustine un microbiom intestinal sanatos si de a preveni sindromul premenstrual. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod