Tipuri de prietene de care ai nevoie în viața ta

Fetele pot supraviețui fără iubit, dar nu fără cea mai bună prietenă. Care sunt tipurile de prietene de care ai nevoie? Iată lista!
Oamenii sunt fiinte sociale si au nevoie de conexiune cu alti oameni. Oamenii de stiinta arata ca beneficiile prieteniei sunt diverse: de la o stare de spirit mai buna, pana la un risc de depresie mai scazut si o stare de sanatate imbunatatita.
Care sunt tipurile de prietene de care ai nevoie in viata ta? Iata o lista:

O prietena loiala


„Fetele pot supravietui fara iubit, dar nu fara cea mai buna prietena”. Iti suna cunoscut acest citat? Vei avea multe tipuri de prietene in viata ta. Cu toate acestea, cel mai bun lucru este sa ai langa tine o prietena loiala, care sa nu te judece si sa iti fie alaturi.
Aceasta este prietena care te-a vazut in cele mai diverse momente din viata ta si care iti cunoaste cele mai profunde trasaturi de caracter. Totusi, aceasta prietena alege sa ramana alaturi de tine.

O astfel de loialitate este importanta, iar daca ai acest tip de prietena in viata ta, pretuieste-o pentru ca esti o norocoasa. La randul tau, fii o persoana loiala, iar prietenia voastra va dainui multi, multi ani. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod