Shoturi de sfeclă cu ghimbir pentru imunitate. Consumă-le toată toamna și la iarnă nu vei raci

Sfecla roșie: o legumă pe cât de sănătoasă, pe atât de ignorată. Dacă nu știi cum să o integrezi în alimentația ta, aplică acest truc genial: suc de sfeclă cu ghimbir pentru un shot de vitalitate în fiecare dimineață!
Shoturi de sfecla rosie: o modalitate excelenta de a consuma o multime de vitamine si nutrienti esentiali dintr-odata. Pentru a-i spori beneficiile, adauga ghimbir, lamaie si turmeric. Vei obtine o bomba de energie si sanatate.

Acest suc de sfecla rosie, turmeric si ghimbir incorporeaza toate substantele nutritive cheie care se gasesc in trei dintre cele mai sanatoase superalimente. Sfecla rosie este super buna pentru tine. Dar atunci cand este consumata proaspata, poate avea un gust destul de amarui si neplacut.
Combinarea sfeclei cu ghimbirul picant face ca aceasta leguma radacinoasa sa fie mult mai usor de consumat si chiar foarte gustoasa.

De asemenea, culoarea mov face ca bautura sa fie stralucitoare si vibranta, perfecta pentru a fi fotografiata si postata pe Instagram.

Shoturi de sfecla cu ghimbir: reteta simpla pentru un suc plin de vitamine, minerale si o aroma delicioasa


  • O sfecla marisoara sau doua mai mici
  • O bucata de ghimbir cam cat o nuca sau mai mica daca nu suporti gustul picant
  • O lamaie

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod