anxietate

Te simți vinovată când ești tristă sau anxioasă? 3 adevăruri care îți vor reda starea de bine

Ai o stare neplăcută de ceva timp și nimic nu te poate face să te simți mai bine. Nu numai că ești tristă, dar ai început să te simți și vinovată față de ceilalți.
Ti se spune des sa zambesti mai mult, iar prietenii tai remarca tot timpul ca esti anxioasa sau suparata? Este posibil sa incepi sa te simti vinovata pentru sentimentele tale. Desi pare absurd, uneori suntem tentate sa ne cerem scuze atunci cand aducem „bad vibes” in grupul in care ne aflam.

Poate ca de vina este obsesia pentru pozitivism permanent sau frica de vulnerabilitate in fata celorlalti. Oricare ar fi cazul, sentimentul de vinovatie este real, insa trebuie sa stii ca nu este nevoia sa treci prin el.
Iata cateva ganduri utile atunci cand te simti vinovata pentru sentimentele tale!

1.
Perioadele triste sunt complet normale


Da, a fi optimist este minunat, insa aceasta mentalitate nu functioneaza chiar in toate cazurile. Exista perioade, in viata oricui, in care lucrurile nu merg conform planului sau viata te provoaca din anumite puncte de vedere.

In aceste situatii, este normal sa iti procesezi emotiile si, surpriza, este normal chiar si sa fii trista, de fata cu ceilalti. Daca acestia iti sunt prieteni, nu te vor forta sa treci rapid peste sentimentele negative, ci iti vor fi alaturi si te vor accepta chiar si cand nu esti sufletul petrecerii! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod