fricile de zi cu zi ale barbatilor

Fricile de zi cu zi ale bărbaților. 10 lucruri care îi fac să se simtă nesiguri

Unele frici sunt la vedere, pe altele încearcă să le ascundă cât de bine pot. Iată 10 lucruri care îi fac pe bărbați să se simtă nesiguri!
Mulți bărbați au tendința de a acționa macho și prea încrezători, când de fapt sunt exact contrariul. Bărbații, ca și femeile, au o mulțime de frici care îi fac să se simtă nesiguri.

Iată care sunt fricile de zi cu zi ale bărbaților:


Se gândesc că nu arată bine


Crezi că doar fetele se gândesc la asta? Și bărbații își fac griji cu privire la aspectul lor fizic. Mulți cer sfaturi în ceea ce privește vestimentația sau părul, numai că o fac mai discret. Își fac griji că se îngrașă, că nu sunt suficient de musculoși și chiar nu îndeajuns de înalți.

Capacitatea lor de a face bani este o problemă imensă


Știai că bărbații își identifică masculinitatea prin cât de bine își poate întreține partenera sau pe ei înșiși? E adevărat. Pentru ei, capacitatea de a face bani echivalează cu a fi bărbat.


Acesta este motivul pentru care atât de mulți bărbați își doresc ca partenerele lor să fie casnice și de ce atât de mulți bărbați nu se simt confortabil când partenerele lor câștigă mai bine ca ei.

Vor să știe că pot face o femeie fericită


Se pare că aceasta este o preocupare principală a bărbaților. Pentru unii, aproape că este scopul lor în viață. Vor să știe că sunt iubiți și soți buni, distractivi și interesanți.

Sunt nesiguri cu privire la conceptul de a fi bărbat


Internetul este plin sfaturi despre cum să în înveți să fii bărbat. Bărbații nu înțeleg conceptul de a fi bărbat. Lor nu li se spune niciodată cu adevărat ce înseamnă să fii bărbat. De regulă, oamenii își asumă adesea că știu ce înseamnă asta. Drept urmare, mulți dintre ei vor ajunge să se întrebe dacă sunt de fapt bărbați sau ce sunt?

Citește și: Lucruri pe care le spun femeile și îi fac nesiguri pe bărbați
 

Le e frică că nu dețin controlul


Mulți bărbați nu suportă ideea că nu pot controla sexul opus. Bărbații sunt adesea dependenți de ideea că pot controla totul, chiar dacă controlul nu este nici posibil, nici un lucru sănătos pentru relație.


Acesta este motivul pentru care vezi o mulțime de bărbați pentru care drepturile femeilor nu există, care încearcă să forțeze femeile să rămână cu ei sau să facă ceva ce nu le place.

Sunt îngrijorați de ceea ce cred femeile despre ei


Mulți se sperie atunci când dau de o femeie care le spune direct că nu are încredere în bărbați și enumeră motivele de ce nu mai vor un soț.

Chiar dacă nu întâlnesc o astfel de femeie, majoritatea bărbaților își doresc să fie pe placul sexului opus. Mai mult decât atât, bărbații chiar își fac griji cu privire la ceea ce cred femeile, în special, despre ei.

Le e frică că vor rămâne singuri


După multe întâlniri sporadice și aventuri de-o noapte, majoritatea bărbaților tânjesc să se poată trezi lângă cineva în fiecare dimineața.

Indiferent dacă vor să recunoască sau nu, multor bărbați le e frică de singurătate.


De fapt, statisticile arată că acum mai mulți bărbați își doresc copii decât femei. Unii bărbați intră într-o panică totală pentru că nu pot păstra pe nimeni în viața lor și acest lucru îi îngrijorează extrem.

Pot fi nesiguri în legătură cu ce cred familiile lor despre ei


Nu le pasă prea mult de ceea ce cred bărbații despre ei, dar ceea ce gândesc femeile și familiile lor este cu adevărat important.

Numai gândește-te câte căsătorii s-au destrămat din cauza socrilor sau câți bărbați ajung să decadă total după ce au divorțat și copiii aleg să rămână cu mama.

Își doresc să fie la fel de populari ca femeile


Toată lumea vrea să fie plăcută. Există o nevoie biologică în noi de a simți aprobarea și statutul social. Dacă crezi că bărbații nu au această nevoie, te înșeli.
Cu toții avem nevoie de prieteni și cu toții avem nevoie de dragoste.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod