Horoscopul săptămânii 21-27 iunie. Gemenii vor fi dornici să se îndrăgostească din nou

În această săptămână, Gemenii vor fi dornici să se îndrăgostească din nou.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de suficientă afecțiune pentru a te putea declara fericit/ă. Te simți confortabil cu partenerul/a de viață, dar vei avea și momente când vei prefera să fii singur/ă. În ciuda acestui mic detaliu, astrele promit să îți aducă o viață amoroasă armonioasă și liniștită. Dacă nu ai pe nimeni, este timpul să faci prima mișcare.

Vei fi extrem de eficient/ă în această săptămână, chiar și concurența îți va lăuda realizările. Înainte de a începe orice, ordonează-ți spațiul de lucru și aruncă tot ce nu ai nevoie. În acest fel, gândurile tale vor fi mai clare. În timp ce îți îndeplinești sarcinile zilnice, gândește-te puțin la situația ta financiară. Nu atât la cum poți găsi noi modalități de a câștiga mai mulți bani, cât mai degrabă la cum să reduci cheltuielile pentru a găsi un echilibru.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ți-ai pierdut o parte din speranța ta în ceea ce privește viața ta sentimentală, va trebui să o recuperezi! Așadar, începe să faci ceva în acest sens în această săptămână, și anume să repari unele greșeli recente. A cere scuze nu a fost niciodată mai ușor. Dacă ești căsătorit/ă, există sentimente ambigue. Trebuie să fii mai dinamic/ă și mai direct/ă, fără să te ascunzi în spatele tufișului. Orice problemă trebuie să devină transparentă. Dacă ești singur/ă, îți vei da seama că a venit momentul să te lași iubit/ă.

Pe plan profesional, nu este momentul să lași garda jos. Va trebui să aperi ceea ce îți aparține, oricât de dificilă este piața muncii. Vei primi sfaturi despre cum să lupți pentru drepturile tale. Ai multă forță și curaj și vei putea să îți depășești concurența fără a fi necinstit/ă. În ceea ce privește banii, apare un semnal de alarmă că faci prea multe cheltuieli inutile. Simți o atracție deosebită pentru orice obiect de lux. Te bucuri de aparențe, deși cumpărarea unei bijuterii sau a unei mașini de lux în rate nu este cel mai bun lucru pentru situația ta financiară.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei fi dornic/ă să te îndrăgostești din nou. Dacă ultimele tale relații ți-au provocat răni în inimă, pregătește-te să le vindeci. Este timpul să simți din nou fluturi în stomac. Dar, înainte, va trebui să închizi câteva capitole cate încă te fac să suferi. Iartă-te pe tine și iartă-i și pe ceilalți pentru a putea merge mai departe. Dacă ai o relație, vei putea să îți exprimi intențiile și dorințele cu onestitate. Profită de energia astrală și spune-ți îndoielile și nemulțumirile cu calm, deoarece partenerul/a de viață este dispus/ă să le rezolve.

Un șef viclean va încerca să profite de tine. Din fericire, astrele te vor ajuta să nu cazi în capcana lui. Negocierile agresive vor fi foarte importante pentru tine. Vei lăsa orice rival sau inamic fără replică și o vei face cinstit. Te vei bucura de ceea ce vei obține, în special bani, și îți vei permite să îți achiziționezi un obiect scump pe care ți-l dorești de mult timp. 

Citește și: Ce nu vor face niciodată zodiile, conform astrologiei

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai devenit destul de realist/ă în dragoste. Ai schimbat fantezia de basm pe care o trăiești pentru situații pe care le-am putea considera mai puțin magice, deși încă destul de fermecătoare. Dacă ești singur/ă, știi că nu trebuie să urci pe un turn sau să învingi o vrăjitoare pentru a te deschide cu privire la ceea ce simți. Renunță la basme și acționeză. Vorbește clar! Nerăbdarea va fi principalul tău dușman, pentru că atunci când pui o întrebare, vei dori să primești imediat un răspuns. Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit/ă, există odiferență clară între fericire și fericire pură. Uneori, vei simți că nu ai suficient și s-ar putea să fii gelos/oasă pe alte cupluri.

Ușile succesului îți sunt deschise, dar te simți cam nesigur în ceea ce privește trecerea. Se pare că ai prefera să îi vezi pe toți ceilalți câștigând în timp ce tu doar privești. Învinge-ți frica de a acea succes. Poți să-ți asumi orice rol vrei și dacă unele dintre îndatoririle tale sunt prea greu de gestionat este pentru că nu ne naștem știind totul. De asemenea, ai un al șaselea simț care îți va spune unde sunt obstacolele care îți blochează ambițiile, astfel încât să le poți evita. Până la urmă, vei ajunge unde meriți și viața ta financiară se va îmbunătăți simțitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei prefera să îți petreci timpul mai mult cu prietenii decât cu partenerul/a de viață în această săptămână. Cu toate acestea, pe măsură ce zilele trec, vei începe să te reconectezi cu el/ea. Te vei strădui să-i descoperi nevoile și să faci tot posibilul pentru a i le satisface. Relația ta va deveni din nou puternică și pasională. Dacă ești singur/ă, a sosit momentul să-ți vindeci rănile și să începi să deschizi din nou ușile iubirii.

Vei avea multe lucruri de făcut în această săptămână, deoarece vor exista unele evenimente care necesită o pregătire atentă. Ai nevoie de o organizare de aur pentru că nu ai timp de pierdut. În unele nopți nu vei dormi suficient, dar efortul va merită. Se anunță bani mai mulți la final de săptămână, bani pe care îi vei cheltui pe achiziții de lux. Vei fi atras/ă de tot ce emană succes și putere. Ferește-te de asta pentru că poți pierde bugetul pe o lună într-o zi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Știi că toate eforturile pe care le-ai depus pentru relația ta încep să dea roade. Acest lucru te încurajează să continui tot așa pentru a obține ceea ce îți dorești pe plan amoros. Ceea ce era o plantă mică devine un adevărat copac. Dacă ești singur/ă, sfatul astrelor este să fii atent/ă la aparențe. Ceea ce consideri o cucerire grozavă ar putea dispărea ca un balon de săpun. Urmează să se întâmple lucruri minunate în viața ta, dar este posibil să nu fie vorba despre persoana la care te gândești acum.

Când vine vorba de viața ta profesională, ești foarte tenace. Știi să-ți aperi interesele. În această săptămână, vei fi războinic/ă și nu vei permite nimănui să te ia de prost - pentru că nu ești. Știi cum să găsești echilibrul perfect între încredere și precauție. Cele mai informale întâlniri profesionale te vor ajuta să-ți consolidezi relațiile existente, dar și să-ți creezi altele noi. Toate aceste noi contacte vor avea un impact benefic pentru situația ta financiară. Nu sta acasă, ieși în oraș cu colegii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei începe săptămâna cu stângul. În primul rând, nu vei putea accepta că lucrurile se desfășoară uneori diferit. Și, în al doilea rând, nu vei face nimic pentru a evita certurile cu partenerul/a de viață. La mijlocul săptămânii, vei face tot posibilul să readuci pasiunea în relația ta. Vei căuta diverse modalități de a-ți condimenta viața intimă și ai mari șanse să reușești. Dacă ești singur/ă, cel mai important lucru din această săptămână este să scapi de frici. Nu vei putea progresa și nu vei putea avea o relație durabilă dacă nu renunți la temerile și grijile tale.

În domeniul profesional, te poți aștepta la o îmbunătățire semnificativă în această săptămână. Performanța și condițiile de lucru vor deveni mult mai bune. Cu toate acestea, s-ar putea să fii frustrat/ă că nu poți progresa mai repede. De asemenea, poți primi propuneri interesante. Îți vei asuma responsabilități mai mari și vei câștiga mai mulți bani. Nu vei sta pe loc!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îți recomandă să fii mai romantic/ă în această săptămână. Poate o cină la lumina lumânării e tot ce aveți nevoie tu și partenerul/a. Ați trecut prin câteva săptămâni instabile, dar acum totul s-a terminat. În ceea ce privește familia, învață să ceri scuze când e nevoie! Dacă ești singur/ă, este timpul să iubești din nou.

Este în regulă să faci o pauză de la muncă din când în când. Nu te deconectezi niciodată și probabil neglijezi alte planuri ale vieții tale în care este nevoie de tine. Încearcă să te îndepărtezi puțin și să te axezi pe acele lucruri pe care le-ai neglijat până acum. Situația ta profesională și financiară este stabilă, așa că nu există niciun pericol!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi sincer/ă și îți vei folosi abilitățile de comunicare pentru a aduce pacea în relația ta. Dacă ești într-o relație serioasă, te vei concentra pe planuri de viitor. De asemenea, vei reuși să lași în urmă orice problemă emoțională. Dacă ești singur/ă, va trebui să nu mai cauți perfecțiunea. Idealul pe care îl ai în minte nu este real, așa că cu cât îl uiți mai repede, cu atât mai bine. Există cineva care tocmai a intrat în viața ta în care nu trebuie să ai încredere.

Deși lucrurile se îmbunătățesc la locul de muncă, vei avea în continuare nevoie de ajutor. Acest ajutor va veni din partea colegilor tăi, ceea ce înseamnă că munca în echipă va fi prioritară. Vei putea cu ajutorul lor să faci unele modificări strategice care îți vor îmbunătăți situație financiară. Întâmpini unele probleme cu banii, așa că să te ocupi de această situație este cea mai bună decizie pe care o poți lua.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această săptămână arată grozav pentru tine. Ești pregătit/ă să iubești din nou și astăzi se va întâmpla mult așteptatul eveniment. Totul este gata și astrele sunt cu tine oriunde te duci și orice faci. Este posibil să te simți încă puțin nesigur/ă în unele zile, dar acest lucru este normal. Nu te simți inferior celorlalți pentru că ești special/ă sau diferit/ă de ei. Este cea mai bună săptămână din întregul an, profită de magia pe care o simți în aer!

Predicțiile astrale pentru această săptămână sunt pozitive. Nu vor exista prea mari schimbări, dar vor apărea unele neînțelegeri la locul de muncă. Nimeni nu va beneficia de pe urma acestor dispute, chiar dacă crezi că ai dreptate. S-ar putea să te simți puternic/ă atunci când te cerți, dar nu vei obține nimic bun din asta, ci din contră. Situația ta financiară ar putea fi afectată din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un scenariu destul de variat este rezervat pentru tine în această săptămână. E posibil să te bucuri la maximum de relația ta amoroasă sau e posibil să te gândești la o despărțire sau o separare temporară. Vei avea șansa să te reinventezi. Dacă o faci, îți vei trăi relația dintr-un punct de vedere diferit. Această schimbare este esențială pentru a-ți consolida relația. Dacă ești singur/ă, va trebui să știi ce vrei. Vei avea o viață sexuală foarte activă, dar nu va fi de folos dacă nu știi ce vrei. Cu toate acestea, vor exista mici schimbări pozitive pentru tine.

La locul de muncă, felul în care te comporți va fi esențial. Există provocări care îți vor testa inteligența și atitudinea. În plus, vei fi foarte competitiv/ă și, probabil, vei câștiga premiul pus la bătaie și vei avea foarte mult succes. Pe de altă parte, este important să lucrezi în echipă. Cooperarea te poate ajuta să ajungi mai repede la obiectivul tău. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, găsirea lui este extrem de dificilă. Ai nevoie de mult antrenament în ceea ce privește interviurile de angajare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta există unele riscuri care ar putea destabiliza atmosfera armonioasă care ar trebui să domnească în casa ta. Dacă partenerul/a are obicieuri diferite de ale tale, ar putea apărea certuri aprinse. Cu toate acestea, te vei exprima ferm, dar respectuos, și la fel și de cealaltă parte. Dacă ești căsătorit/ă, o fostă iubire a soțului/ei poate apărea în viața ta și îți poate declanșa toate alarmele. Această persoană susține că vine cu gânduri de pace, dar cuvintele și limbajului corpului arată cu totul altceva. Vrea să-ți recucerească partenerul. Dacă ești singur/ă, există mari șanse să apară cineva care îți va răsturna viața într-un vârtej. Întâlnirile voastre vor fi grozave!

Îți vor veni idei geniale pe care să le pui în practică la locul de muncă în această săptămână. Vrei să-ți faci munca mai ușoară și mai eficientă, dar șefului tău nu îi va plăcea deloc inovația și ar putea respinge propunerea ta. Până una alta, te vei folosi de mici trucuri pentru a-ți îndeplini sarcinile mai repede. Fie că lucrezi într-o companie sau lucrezi pe cont propriu, cel mai mare concurent al tău va fi sinele tău din trecut. Vei dori să-ți dobori propriile recorduri pentru atingerea obiectivelor și beneficiilor. Cele mai multe dintre ele sunt legate de bani. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod