Doar 8% din populație are acest tip rar de personalitate creativă. Ești printre norocoși?

Din cele 16 tipuri de personalități, aceasta este una dintre cele mai bune, frumoase și puternice.

Conform testului de personalitate Myers-Briggs (MBTI), fiecare dintre noi se incadreaza in unul dintre cele 16 tipuri de personalitate. Si dintre toate, putine sunt mai energice sau mai entuziaste in ceea ce priveste modul de exprimare decat tipul ENFP.

TIPUL DE PERSONALITATE ENFP


ENFP inseamna extrovertit si intuitiv, sentiment si perceptie. Acest tip de personalitate reprezinta 8% din populatia lumii – 10% femei versus 6% barbati.

Dupa cum Michael Segovia, consultant senior la The Myers-Briggs Company, explica pentru MindBodyGreen, ENFP-urile sunt cunoscute a fi spontane, creative, simpatice, energice si orientate spre viitor.
Si John Hackston, seful conducerii de gandire la The Myers-Briggs Company, adauga ca oamenii cu personalitate ENFP sunt, de asemenea, entuziasti, grijulii si centrati pe oameni.

Acesti oameni pur si simplu adora sa incerce sau sa impartaseasca lucruri noi, de la idei la experiente, dar pot intampina unele dificultati cu ducerea la bun sfarsit a ceea ce au inceput. Mai mult, Michael Segovia adauga ca este posibil sa se simta coplesiti sau sa aiba o schimbare brusca a emotiilor daca sunt fortati sa ia o decizie fara sa li se ofere si timp de gandire. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod