Efectul Rihanna: trucurile pe care vedeta le folosește pentru fi încrezătoare în orice situație

După ce a găsit succesul în frumusețe, modă și muzică, Rihanna nu se teme să-și afirme personalitatea în tot ceea ce face, cu o încredere greu de egalat.
Insa increderea nu apare peste noapte; oricine, chiar si Rihanna, are zile in care nu se simte bine, in special in domenii in care femeile nu au fost binevenite de-a lungul timpului. Increderea nu este ceva cu care ne nastem – e un „muschi” pe care trebuie sa il antrenam permanent, noteaza The Every Girl.

Daca te confrunti cu o lipsa de incredere in propriile forte, nu esti singura. Totusi, cata vreme femei precum Rihanna continua sa depaseasca aceste bariere, suntem tot mai aproape de depasirea deficitului de incredere.
Daca ai nevoie de putin ajutor ca sa atingi nivelul de incredere in sine al Rihannei, vedeta si-a dezvaluit cateva dintre trucurile care au ajutat-o de-a lungul anilor.

Fa orice pentru tine, nu pentru altii


Poate ca suna ca un sablon „sa te iubesti” si poate ca ai citit asta in toate cartile sau in reviste, insa Rihanna stie ca nu-i la fel de simplu pe cat suna aceasta fraza.

Intr-un articol publicat de Emirates Woman, vedeta a explicat ca a te iubi inseamna sa faci totul pentru tine, nu pentru altii. De exemplu, ea a spus ca machiajul si moda te pot ajuta sa te simti mai increzatoare, dar „trebuie sa fii sigura ca o faci ca sa te simti bine, nu ca sa incerci sa impresionezi pe altcineva”. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod