Cele mai frumoase 30 de ținute purtate de actrița Blake Lively

Dacă ai urmărit serialul „Gossip Girl”, atunci în mod sigur ești fan Blake Lively. În afară de talentul său, actrița este faimoasă și pentru stilul vestimentar impecabil, rafinat perfect de-a lungul anilor.
La primele apariții pe covorul roșu, soția actorului Ryan Reynolds a făcut numeroase gafe vestimentare, dar în timp și-a creat propriul stil și a devenit o sursă de inspirație pentru numeroase iubitoare de modă.

Fiecare ținută purtată de Blake este fascinantă. Atât outfit-urile pe care le alege în timpul liber, cât și cele elegante purtate pe covorul roșu la diferite evenimente și ceremonii arată uimitor. Actrița americană preferă piesele vestimentare deosebite, originale, și este adepta rochiilor elegante, glamour, în stil old Hollywood.
 

Citește și: Mărimea nu contează! O bloggeriță plus-size copiază ținutele vedetelor și arată perfect 


Este suficient să vezi câteva dintre cele mai frumoase look-uri ale sale pentru a realiza că Blake se numără printre starurile cu un stil vestimentar impecabil.


Actrița în vârstă de 32 de ani, mama a trei copii, iubește ținutele monocromatice și are o adevărată pasiune pentru costumele cu aspect androgin, formate din sacou și pantaloni lungi. De asemenea, starul din „The Age of Adaline” și „The Shallows” preferă culorile intense, saturate, precum nuanțe de roșu, albastru sau galben.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase ținute purtate de Blake Lively.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod