Cum să porți corect imprimeurile. Sfaturile unei fashioniste care le iubește

Foarte multe femei evită să poarte imprimeurile de teamă să nu facă o gafă vestimentară. Însă o fashionistă care adoră să poarte cele mai colorate și interesante printuri dezvăluie care sunt regulile esențiale pentru a le asocia corect.
Cheia succesului pentru a include imprimeurile în ținutele tale este curajul. Trebuie să ai curajul să faci asocieri îndrăznețe și în mod sigur nu vei da greș. Nnenna Echem, stilist și fashion editor, a dezvăluit pentru whowhatwear.co.uk care sunt principalele reguli de care să ții cont atunci când inclunzi printurile în ținutele tale. Nu este dificil nici să asociezi două printuri diferite dacă urmezi aceste sfaturi ale fashionistei care iubește imprimeurile. Iată ce să încerci:

Asociază culorile


„Când am început să port imprimeuri, îmi amintesc că nu îmi plăcea să asociez diferite printuri în același timp.
Acest lucru se întâmpla pentru că nu exista o conexiune între cele două părți diferite ale ținutei și din această cauză nu arăta bine. În prezent pot include mai multe imprimeuri în același outfit. Dacă imprimeurile sau modelele hainelor pe care le alegi nu se potrivesc, trebuie să te asiguri că se potrivesc culorile ținutei. De exemplu, poți asocia roz cu lila sau albastru mentă cu bleu deschis etc.”, declară Nnenna Echem.
 

Citește și: Cum să porți rochiile midi în 2020. 30 de ținute din care să te inspiri 


Ieși din zona de confort


„Cu cât experimentezi mai mult cu printurile și culorile, cu atât vei descoperi și vei învăța să faci mai multe combinații noi.
Trebuie să încerci să ieși din zona de confort atunci când încerci să porți mai multe imprimeuri și culori în aceeași ținută. Vei fi surprinsă de cât de multe combinații există”, spune fashionista.

Dacă nu știi ce să alegi, imprimeul zberă în alb și negru se potrivește cu orice


„Am o slăbiciune pentru imprimeul zebră alb și negru pentru că se potrivește foarte bine cu nuanțele intense. Este o combinație care te ajută să creezi mult mai ușor outfituri care includ printuri.
Pe mine mă ajută și când fac cumpărături. Dacă găsesc pantaloni sau o fustă cu print zebră, știu deja cum le pot purta (de exemplu cu un sacou într-o nuanță inetensă de roz, albastru sau mov)”, spune Nnenna.

De asemenea, dungile alb-negru se potrivesc cu orice imprimeu, la fel și bulinele polka alb-negru.

Găsește-ți stilurile favorite


„Am câteva combinații favorite de culori, pentru că am experimentat destul de mult. Roz și lila, albastru aqua și lila, verde mentă și roz sau albastru și roz se numără printre favoritele mele.
Nu există combinații greșite când vine vorba de culori și printuri. Contează numai cum le asociezi”, adaugă fashionista.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod