Mărimea nu contează! O bloggeriță plus-size copiază ținutele vedetelor și arată perfect

De-a lungul timpului a apărut ideea că unele haine arată bine numai pe femeile slabe.
Cu alte cuvinte, trebuie să fii suplă și cu o formă fizică perfectă ca să te îmbraci cu anumite piese vestimentare și mai ales, cu ținutele pe care le poartă celebritățile fie pe covorul roșu, fie în viața de zi cu zi.

Însă bloggerița Katie Sturino este hotărâtă să schimbe această concepție greșită. Katie are un blog și o pagină Instagram unde postează numeroase imagini stylish în care copiază ținutele purtate de vedete. Fashionista dorește astfel să schimbe percepția femeilor plinuțe care sunt de părere că nu vor arăta niciodată bine purtând anumite haine.

În urmă cu câțiva ani, Katie Sturino lucra ca PR în lumea modei și a dat un interviu pentru blogul Man Repeller despre cum să alegi ținutele și trendurile în funcție de forma corpului.
A fost surprinsă de reacția cititorilor: „Am observat că numeroase femei au pus comentarii în care se arătau încântate că cineva oferă sfaturi de stil pentru femeile plus size. M-a făcut să realizez că nu există multe reprezentante cu formele mele în lumea blogurilor de modă”, a declarat Katie pentru purewow.com.
 

Citește și: Cele mai frumoase ținute plus-size din care să te inspiri. 30 de idei 


Prin urmare, Katie și-a propus să creeze un blog dedicat celor ca ea, adică femeilor plus-size care iubesc moda și vor să se îmbrace impecabil zi de zi.
Am simțit că este timpul ca cineva să apară și să fie sincer în ceea ce privește moda și forma corpului”, a mai spus bloggerița. Astfel a apărut site-ul său, numit The 12ish Style.

Katie își dorește ca femeile de pretutindeni să-și accepte formele și să se lase purtate de magia modei, fără să se gândească la formele lor ca la un impediment. Astfel că și-a propus să recreeze ținutele vedetelor cu piese vestimentare identice sau asemănătoare. În acest fel demonstrează că o ținută bună arată excelent pe oricine, indiferent de măsurile pe care le poartă și de forma corpului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod