Cele mai frumoase 30 de ținute purtate de Cate Blanchett

Actrița Cate Blanchett a fost întotdeauna o regină a stilului minimalist impecabil. Încă din anii '90, când colegele sale de scenă încercau să-și definească stilul personal, Cate era deja un exemplu de rafinament și eleganță.
Motivul pentru care arată întotdeauna atât de elegant pe covorul roșu este o combinație câștigătoare la care apelează mereu: paleta de culori care îi pune pielea, părul și ochii în valoare, un echilibru perfect între rochii elegante și ținute casual și postura impecabilă. Dacă ar exista topul celebrităților care știu să pozeze perfect, actrița în vârstă de 51 de ani ar fi în mod clar pe primul loc.
 
Cate este adepta look-urilor clasice, în alb și negru, o combinație atemporală cu care nu poți da greș.
Arată întotdeauna perfect și se potrivește de minune cu ținutele pentru covorul roșu. Atunci când nu poartă ținute sofisticate monocromatice, actrița nu se teme să încerce rochii florale îndrăznețe sau costume pastel cu aspect modern și sofisticat.

Citește și: 14 vedete care au purtat pe covorul roșu rochii vechi de peste 30 de ani 


Aplicațiile strălucitoare, penele și franjurii se numără printre detaliile favorite ale lui Cate, care include de fiecare dată stilul său minimalist reprezentativ atunci când încearcă noi trenduri.

Printre cele mai frumoase ținute purtate de Cate Blanchett se numără rochia Armani Prive din catifea neagră pe care a purtat-o la premiera filmului „A star is born” din cadrul Festivalului de Film de la Veneția din 2018.
O altă piesă spectaculoasă este rochia neagră transparentă pe care a ales-o pentru petrecerea Oscar Vanity Fair din 1999. Rochia de culoarea șampaniei pe care a ales-o pentru Gala Oscar 2014 este exemplul perfect pentru modul în care Cate combină stilul personal cu trendurile de moment, iar la acea vreme rochiile transparente erau în vogă.

Descoperă unele dintre cele mai frumoase ținute purtate de Cate Blachett de-a lungul timpului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod