Ce tip de curea să porți în funcție de forma corpului tău

Poate ai observat deja că nu orice tip de curea ți se potrivește. Acest accesoriu aparent lipsit de importanță poate face diferența dintre o ținută impecabilă și una care lasă de dorit.
Iată ce tip de curea să porți în funcție de forma corpului tău:

Dacă ești mignonă, alege o curea subțire, monocromatică


O curea îți poate alungi silueta dacă ești mignonă, fără să o secționeze vizual în două părți. Secretul este să alegi o curea subțire, în aceeași culoare precum cea a rochiei, salopetei sau a pantalonilor cu talie înaltă. Încă o regulă esențială: plasează cureaua acolo unde se află talia ta naturală pentru a folosi efectul său de subțiere.

Dacă ești înaltă, alege o curea lată


Curelele cu o suprafață mai mare arată proporțional pe silueta ta. Această regulă se aplică dacă porți cureaua în talie sau mai sus, dar dacă o porți ceva mai jos, imediat deasupra șoldurilor, alege una mai subțire, cu o lățime de aproximativ cinci centimetri.

Dacă ai siluetă clepsidră, poartă o curea lată, plasată mai sus


Pentru a echilibra o siluetă cu forme, trebuie să ai grijă unde plasezi cureaua, care ar trebuie să fie lată sau cu o lățime medie.
Poziția care te avantajează cel mai mult este deasupra taliei tale naturale. Îți va pune formele în valoare fără să accentueze șoldurile, fie că o porți cu un costum sau o rochie. Ar trebui să eviți curelele plasate jos, imediat sub talie. Vor accentua volumul în această zonă.

Dacă ai o siluetă dreaptă, androgină, alege curelele foarte subțiri


Nu ai forme bine definite? Nicio problemă, pentru că o curea te poate ajuta să creezi iluzia unor șolduri mai pronunțate. Caută cele mai subțiri curele, precum cele din piele împletită sau de tip lanț, și fixează cureaua deasupra unei bluze largi sau a unei rochii voluminoase.
Așază cureaua în zona buricului și trage materialul rochiei sau bluzei puțin deasupra pentru a crea efectul de volum. Vei obține o siluetă cu forme fără să te străduiești prea mult.

Dacă ai forme sau ești plus-size, alege o curea lejeră, într-o culoare contrastantă


În cazul în care credeai că ai nevoie de o curea elastică lată pentru a-ți ascunde abdomenul, trebuie să știi că este o strategie greșită. O curea subțire poate face minuni pentru a-ți evidenția silueta, mai ales dacă alegi una cu un imprimeu îndrăzneț, în culori contrastante față de rochia sau bluza pe care ai ales-o. Ai grijă să nu strângi cureaua prea tare.
Ar trebui să stea lejer în jurul taliei.

Dacă ai talia scurtă, poartă o curea în formă V sau una din lanț


Pentru a crea efectul vizual că partea de sus a corpului este mai alungită, trebuie să atragi privirea către partea inferioară a corpului. Prin urmare, poartă o curea pe șolduri și alege una care creează o formă V sau este drapată, precum o curea din lanț. Acest truc îți va face corpul să pară o linie dreptă lungă, mai ales atunci când porți o rochie midi.

Dacă ai talia lungă, alege o curea cu cataramă masivă


Silueta ta îți permite să porți o curea cu cataramă mare, statement, prin urmare profită de acest lucru.
Fie că porți un sacou, o fustă sau o rochie simplă, nu uita să-ți plasezi cureaua puțin mai sus pentru a nu alungi suplimentar trunchiul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod