Ce ținute poartă fashionistele acasă. 20 de idei care te scot din rutină

Sigur ți-ai făcut „uniforma” ta de stat prin casă, compusă din cele mai confortabile haine pe care le ai. Nici nu-ți pasă cum arăți, pentru oricum ai alte griji mai mari pe cap, nu-i așa?
Ei bine, trebuie să știi că hainele pe care le porți chiar și în casă, unde nu te vede nimeni în afară de familia ta, au un impact semnificativ asupra stării tale de spirit. Și în această perioadă în care nervii sunt întinși la maxim și anxietatea atinge cote alarmante ne putem folosi de orice truc pentru a ne menține echilibrul emoțional.

O ținută de casă lejeră și confortabilă, dar în care să te simți frumoasă și sexy, te ajută să-ți îmbunătățești starea de spirit și să ieși din acea rutină de zi cu zi.
Fashionistele sunt un exemplu bun din acest punct de vedere. Obișnuite să încerce zi de zi ținute noi și să se fotografieze purtând cele mai cool haine, pasionatele de modă își folosesc talentul și priciperea pentru a crea outfit-uri interesante pentru stat în casă.
 

Citește și: Poartă perna! Provocarea de pe Instagram continuă, iar fashionistele o iau în serios 

 
De la pijamale din mătase cu aspect prețios și până la ținute compuse din jeanși lejeri și cămașă, pentru ședințele organizate prin videoconferință, fashionistele au încercat orice pentru această perioadă de izolare.
Și rochiile vaporoase sau cele de tip cămașă sunt o alegere bună și arată excelent în pozele de pe Instagram.

Descoperă cele mai frumoase ținute pe care pasionatele de modă le poartă acasă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod