Poartă perna! Provocarea de pe Instagram continuă, iar fashionistele o iau în serios

Nivelul plictiselii a atinse cote alarmante în izolare, iar oamenii inventează tot felul de provocări ciudate și amuzante, menite să le distragă atenția.
După ce au jonglat cu hârtia igienică, au postat pe rețelele de socializare poze de acum zece ani și au cântat serenade pe balcoane, au ajuns la concluzia că ar fi interesant să poarte o pernă pe post de rochie.

De această dată ideea a fost a fashionistelor care au epuizat toate combinațiile posibile de ținute cu hainele pe care le au și toate ideile de ședințe foto prin casă. Provocarea de a purta o pernă și atât, prinsă de talie cu o curea, a aparut la începutul lunii aprilie.
Dacă inițial au fost câteva tentative firave de a da curs provocării, tot mai multe femei au luat decizia de a încerca noul trend. Orice pare o idee bună când nu ai altceva mai bun de făcut...
 

Citește și: Rochiile uimitoare pe care orice femeie și-ar dori să le poarte. Sunt ca de basm! 

 
Astfel că de la o idee amuzantă s-a ajuns la o adevărată competiție între fashioniste. Ședințele foto cu perna pe post de rochie elegantă sunt luate în serios, iar rezultatele vorbesc de la sine.
Au părut mii de fotografii sexy cu femei frumoase care și-au legat perna cu o curea în talie și au asortat „ținuta” cu pantofi cu toc înalt, poșete și bijuterii. Un detaliu care completează adesea look-ul este un pahar cu vin sau șampanie în mână. Și pentru că nu puteau rata ocazia, unii bărbați au ținut neapărat să le parodieze și au reprodus același scenariu, dar cu halba de bere în mână.

Alte iubitoare de modă au trecut deja la un alt nivel și și-au transformat pilotele în rochii de gală, cu trenă lungă.
De fiecare dată, accesoriile elegante sunt cele care transformă totul, iar rezultatele sunt impresionante.

Descoperă câteva dintre cele mai reușite ținute obținute cu o pernă și o curea.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod