#VeștiBune: Industria reciclării donează trei ventilatoare sistemului de sănătate din România

#VeștiBune: Industria reciclării donează trei ventilatoare sistemului de sănătate din România

Patru companii din domeniul colectării şi gestionării deşeurilor şi-au unit forţele pentru a susţine sistemul medical din România.
GreenPoint Management, Green PC Ambalaje, Iridex Group Import-Export şi Servicii Salubritate Bucureşti au decis să doneze 3 ventilatoare sistemului de sănătate pentru a putea depăşi cu bine această perioadă. 

Achiziţionarea a fost posibilă prin colaborare cu Asociaţia pentru Promovarea Schimburilor Economice şi Culturale cu Taiwan ”ROTA” care a colaborat cu cele patru companii pentru a achiziţiona şi primi în cel mai scurt timp cele trei aparare din Taiwan. Aparatele sunt produse în SUA. 

Donaţia însumează 70.000 euro iar echipamentele medicale sunt destinate pentru Spitalul Clinic de Urgenţă “Prof.
Dr. Agrippa Ionescu” Bucureşti - 2 bucăţi şi la Spitalul Judeţean de Urgentă Râmnicu Vâlcea - 1 bucată.  Ambele spitale au fost destinate tratării cazurilor de infecţie cu Covid-19. Aparatele pot fi folosite atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Toate cele trei ventilatoare au ajuns în spitalele menţionate.

Aceste aparate sunt extrem de importante pentru a putea asista posibilii pacienti infectati cu COVID-19 cât şi orice alt pacient care are nevoie de ventilaţie.

Prin această donaţie, companiile donatoare şi-au propus să contribuie în mod real la creşterea capacităţii sistemului medical de tratare a pacienţilor şi oferirea unei sanşe la viaţă cât mai multor persone din ţara noastră. 

Ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă.
Acum, solidaritatea şi responsabilitatea noastră, a tuturor, sunt cruciale. Trebuie să privim spre viitor şi să contribuim fiecare cu cât putem pentru a putea să trecem peste această provocare, cauzată de COVID-19. Pentru noi, implicarea socială este o prioritate. Acţionăm la nivel naţional iar acest lucru ne responsabilizează şi mai mult. Ne bazăm pe oameni în activitatea noastră şi de aceea contribuim la asigurarea unui mediu sănătos şi sigur. Ne vom implica în continuare şi în alte campanii sociale şi umanitare
“, au declarat Adela şi Cristian Lazăr din partea GreenPoint Management şi Green PC Ambalaje.

Ne bucurăm că putem contribui în această perioadă astfel încât România să treacă mai uşor peste această pandemie.
Implicarea şi sprijinul comunităţilor sunt principii care stau la baza domeniului în care activăm. Ne pasă, ne implicăm şi contribuim acolo unde suntem prezenţi. Siguranţa şi bunăstarea populaţiei sunt priorităţi pentru noi fie că vorbim despre reciclare sau despre sănătate. Aceasta este una dintre acţiunile de implicare a companiei
“, a declarat Corneliu Pascu, Preşedinte Iridex Group Import-Export.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod