Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie că eşti singură sau nu, această săptămână fie cu veşti foarte bune pentru tine.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă şi ai avut probleme până acum în cuplu, acestea vor dispărea ca prin minune fără să îţi dai seama de ce. Dacă eşti singură şi disponibilă, cel mai probabil o deplasare în interes de serviciu îţi va scoate în cale o persoană cu adevărat deosebită. Nu te grăbi şi lasă lucrurile să evolueze încet, dar sigur!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa ta de familie va fi una foarte liniştită în această perioadă, mai ales dacă ai copii.

Dacă eşti singură, ai toate şansele să ajungi la inima acelui bărbat pe care îl placi în secret deja de multă vreme. Nimic nu te poate opri din a obţine ce îţi doreşti atât timp cât acţionezi cu curaj şi ştii care îţi este scopul. Cu cât arăţi că eşti mai hotărâtă, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu este de ajuns să te mulţumeşti cu ceea ce ai dacă în inima ta simţi că poţi şi vrei mai mult.

Ai nevoie de mai multă iniţiativă dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti, mai ales dacă eşti singură şi ţi-ai dori să nu mai fii. În cazul în care eşti căsătorită, monotonia din cuplu se va diminua şi vei avea mai multe ocazii de distracţie alături de partenerul tău de viaţă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Există riscul ca în această săptămână să apară unele neplăceri între tine şi partenerul tău de viaţă, iar certurile dintre voi îţi vor confirma că relaţia voastră se degradează încet.

Indiferent care ar fi motivele, este foarte important să îţi asculţi inima şi să faci ce crezi că este mai bine pentru tine. A sosit momentul să te pui pe primul loc!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu este exclus ca în această săptămână să te implici într-o relaţie cu o persoană pe care o cunoşti de multă vreme şi în care ai încredere deplină.

Cel mai probabil este vorba de un prieten pentru care ai dezvoltat o pasiune fără să îţi dai seama. Înainte de a-ţi declara sentimentele, cercetează terenul şi vezi dacă şi el simte la fel. Ai toate şansele ca această relaţie să fie una de durată!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei fi admirată de mulţi bărbaţi şi va fi greu să faci o alegere.

Trebuie să ştii că nici nu trebuie să iei o decizie atât timp cât nu îţi doreşti să te implici într-o relaţie şi îţi place mai mult decât orice statutul de femeie singură. Bucură-te de această perioadă până când chiar o să simţi că vrei să treci la nivelul următor, altfel e posibil să faco o greşeală!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nici nu mai faci faţă admiratorilor în această săptămână, indiferent de statutul tău.

Chiar dacă eşti cuplată sau eşti singură, bărbaţii din jurul tău roiesc în jurul tău, iar unii ar putea chiar să îţi creeze probleme în cuplu. Elimină tentaţiile, asigură-ţi partenerul că el este totul pentru tine şi nu îi da motive de gelozie. Dacă eşti singură, bucură-te de această situaţie pentru că doar aşa vei reuşi să capeţi mai multă încredere în tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de o săptămână stresantă, însă vor fi şi mici bucurii din când în când.

Dacă ai planuri de căsătorie sau urmează să ai un copil, vei constata că este mai greu decât ţi-ai fi imaginat să organizezi totul ca să iasă exact aşa cum îţi doreşti. Încearcă să nu te enervezi sau clachezi, pentru că toate aceste mici detalii ar trebui să îţi aducă fericire. Dacă nu eşti ajutată de partener, poartă o discuţie cu acesta şi roagă-l să se implice mai mult!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te vei axa prea mult pe viaţa ta sentimentală în această săptămână, iar acest lucru ar putea să îţi scoată partenerul din minţi.

Nu te juca cu nervii lui atât timp cât aveţi mai multe lucruri de făcut împreună şi aveţi termene limită. Dacă formaţi o echipă şi sunteţi uniţi, totul vi se va părea mult mai uşor. Dacă eşti singură, stilul tău extrem de sociabil ar putea să le dea un alt înţeles colegilor sau partenerilor tăi de afaceri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dovezile de iubire din partea partenerului tău vor fi din ce în ce mai multe în această săptămână, însă ia în considerare dacă aţi fost certaţi sau nu.

E posibil să fie o tehnică de a te recâştiga, iar în aceste condiţii cu siguranţă nu va durea prea mult. Deschide bine ochii şi nu te mai lăsa păcălită de vorbe sau cadouri, e momentul să fii raţională şi să nu mai iei decizii doar cu sufletul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o perioadă bună pentru a relua relaţii vechi, dar peste care nu ai putut să treci.

Dorul îşi va spune cuvântul acum şi nu trebuie să îţi reprimi sentimentele din cauza orgoliului. Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău, spune-i ce simţi indiferent de ceea ce ţi se va răspunde, cu siguranţă te vei simţi mai bine apoi. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu lăsa infleunţele din exterior să te îndepărteze de partener.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână, iar asta se va vedea clar în relaţia ta de cuplu.

Se îmbunătăţeşte comunicare între tine şi partener, sunteţi pe calea cea bună şi reuşiţi să treceţi pentru orice impas pe care îl traversaţi. Dacă aţi început să vă plictisiţi unul de celălalt, soluţia nu este să vă igniraţi, ci să găsiţi activităţi noi pe care să le puteţi face cu drag împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod