Horoscopul banilor în săptămâna 6-12 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în această săptămână să laşi orgoliul deoparte, mai ales pe plan profesional.

Acum mai mult decât oricând ai nevoie de tact pentru a te păstra în relaţii bune cu superiorii şi colegii tăi de care depinzi atât de mult acum. Nu ai o situaţie financiară prea bună şi nu poţi risca nimic în acest moment. Înghite mai multe pentru a-ţi atinge scopul chiar dacă ştii că ai dreptate.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de o săptămână grea, volumul de muncă fiind mai mare decât te-ai fi aşteptat.

Chiar dacă eşti luată prin surprindere, trebuie să ai încredere în tine şi să ştii că îţi poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit atât timp cât eşti dedicată muncii tale. Ambiţia de care dai dovadă îţi va fi răsplătită aşa cum meriţi, prin laude, dar se va simţi şi la portofel.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu cât îţi place mai mult ceea ce faci, cu atât rezultatele tale te vor satisface şi mai tare.

Banii câştigaţi prin munca proprie vor fi motiv de laudă în această săptămână şi nu e nimic rău în asta. Ai tot dreptul să te mândreşti cu reuşitele tale, mai ales dacă nimeni nu a crezut în tine atunci când te-ai apucat de treabă. Fie că este vorba de afaceri sau doar de o simplă idee pe care şi-ai expus-o la serviciu, cert este că vei fi remunerată mai mult decât sperai.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vor apărea schimbări ale situaţiei tale financiare în această perioadă, însă ai toate şansele să fii pusă pe o listă de favoriţi pentru un post mai bun în viitorul apropiat.

Şefii tăi sunt foarte mulţumiţi de munca pe care o faci, lucru pe care ţi-l vor spune direct într-una din aceste zile. Te vei simţi măgulită, însă nu îţi face prea mari speranţe şi nu crede chiar tot ce ţi se spune!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână agitată în care munca îţi va ocupa tot timpul.

Chiar dacă nu mai ai timp de viaţa ta privată, este important să te concentrezi în acest moment de lucrurile urgente. Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale materiale în viitorul apropiat, dar chiar şi aşa nu trebuie să te opreşti din lupta ta pentru a obţine o poziţie mai bună în ierarhia socială. Acum este momentul să te faci remarcată!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă pentru a câştiga mai mulţi bani încep în această săptămână să fie răsplătite.

Tu mai bine decât oricine ştii cât de greu se obţin banii, de aceea nu arunca cu ei pe mofturi imediat ce te vezi cu ei în mână. Este important să îţi faci o rezervă şi să nu mai rişti să rămâi cu buzunarele goale. Învaţă din greşeli!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să fii uşor invidioasă pe unii colegi ai tăi care au mai mult succes ca tine.

Trebuie să ştii că nu aceasta este atitudinea care te poate conduce către succes, ci munca şi cooperarea. Dacă te-ai integra într-o echipă şi ai accepta şi ideile altora, atunci ai avea mai multe şanse de a reuşi profesional sau financiar. Banii sunt importanţi pentru tine, dar nu ştii cum să îi faci!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei face investiţii destul de mari şi portofelul ţi se va goli extrem de mult.

E posibil să ai regrete cu privire la achiziţiile pe care le faci, însă încearcă să te bucuri de ceea ce ai cumpărat dacă tot ai făcut-o. În timp îţi vei da seama că a fost o decizie bună şi că din când în când este chiar indicat să îţi mai faci şi mofturile. Ai suficienţi bani cât să îţi permiţi ceea ce visezi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Unele achiziţii din această săptămână te vor deprima, însă nu trebuie să faci o dramă din asta.

Cheltuielile pe care le faci sunt necesare şi trebuie să fii conştientă de faptul că nu totul iese aşa cum vrei. Chiar dacă ţi-ar plăcea să ai de toate şi să nu dai un ban, acesta este doar un vis frumos din care trebuie să te trezeşti. Fii mai responsabilă şi lasă copilăriile deoparte!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o ofertă pentru un nou loc de muncă, însă decizia nu va fi atât de uşoară.

Chiar dacă eşti tentată de un salariu mai mare, nu eşti adepta schimbărilor şi îţi va fi destul de greu să iei o hotărâre. Încearcă să discuţi cu persoanele apropiate despre acest subiect, iar ele îţi vor oferi impulsul de care ai nevoie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca să poţi câştiga mai mulţi bani e nevoie să faci schimbări majore în viaţa ta.

În această săptămână vei primi mai multe şanse de a evolua, însă îţi va fi extrem de greu să te decizi. Dacă eşti o persoană fără obligaţii familiale, atunci poţi face orice pas cu o mai mare uşurinţă, situaţia se complică doar în caz contrar. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu o poţi sacrifica de dragul carierei!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei primi o sumă de bani neaşteptată în aceste zile şi nici nu putea pica într-un moment mai bun ca acesta.

Un vis de-al tău ar putea fi acum îndeplinit cu ajutorul unuei moşteniri, al unui cadou sau al unei prime la locul de muncă. Ai numai motive de bucurie, aşa că împărtăşeşte-o cu cei dragi. Dacă eşti implicată într-o afacere, aceasta va evolua şi va deveni din ce în ce mai importantă în categoria din care face parte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod